Calliste glitret for Wales

Ramon Calliste storspilte da Wales U-21 slo Aserbajdsjan 3-0. David Thompson i troppen mot gamle lagkamerater. Alan Navarro til Macclesfield.

Storspill av Calliste
Ramon Calliste og Wales U-21 avsluttet EM-kvalifiseringen på best mulig måte. Waliserne vant hele 3-0 over Aserbajdsjan i kveld, på en regntung stadion i Newport. Det betyr at Wales holdt kveldens motstandere bak seg på tabellen i bunnen av gruppe 6. Avspark ble forøvrig flyttet fram tre timer, på grunn av frykt for flomlyssvikt. 

Det var målløst ved pause, men Wales tok ledelsen etter 64 minutter. Ramon Calliste var sentral i oppbygningen til scoringen, med godt kombinasjonsspille ute på venstreflanken. Fire minutter senere stod det 2-0, mens den tredje scoringen kom fire minutter før slutt. Igjen var Calliste sentral, da han elegant kom seg til dødlinja, og la ballen tilbake til målscorer Gilbert.

- I andre omgang leverte vi noen kvalitetsangrep, og det var meget bra bevegelse og pasningsspill som besørget en klassisk scoring da vi gjorde vårt tredje mål. Det var et stykke magi fra Ramon Calliste ved dødlinja, før han la en presis pasning til Peter Gilbert, uttalte en blid manager Brian Flynn etter kampen.

Thompson klar for Blackburn
Blackburn-ving David Thompson ser ut til å bli skadefri i tide til å bli inkludert i troppen til kampen mot sin gamle klubb i helgen, etter å ha gjennomført sin andre reservelagskamp for de blå-hvite i går kveld. Thompson har ennå ikke spilt førstelagsfotball for Rovers denne sesongen, etter å ha pådratt seg en kneskade under preseason. Sjansene for at Mark Hughes gir scouseren spilletid på Anfield, er vel således heller små.

Navarro til Macclesfield
Den tidligere Liverpool-reserven og Tranmere-spilleren Alan Navarro har funnet seg ny klubb. Midtbanespilleren har nå skrevet under for Macclesfield, som er identisk med klubben 24-åringen ble lånt ut til av Tranmere i forrige sesong. Navarro kommer nå fra spill i Accrington Stanley.