Canal+ vraker Tottenham-Liverpool?

Liverpools kamp på White Hart Lane neste lørdag risikerer å bli tatt av sendeskjemaet til fordel for Manchester Utd-Manchester City. Dirk Kuyt blir i Feyenoord.

Canal+ har forlengst valgt ut Tottenham-Liverpool og Chelsea-Sunderland for tv-sending lørdag 10.september kl. 16.00. En av disse kampene står nå i fare for å bli erstattet med Manchester-derbyet. Manchester United-Manchester City skulle vært sendt direkte kl. 14.00, men er ifølge united.no nå flyttet tilbake til opprinnelig avspark kl. 16.00. Det blir nå en diskusjonen i Canal+-redaksjonen, om de skal holde fast på de oppsatte kampene, eller endre for å vise lokaloppgjøret i Manchester. United-supporterne har på diverse diskusjonsfora nå startet en mailkampanje til Canal+ med oppfordring om at deres lag skal gå direkte. For øvrig de siste 41 Premier League-kampene med United i aksjon blitt overført på Canal+, derav hele 40 direkte. Canal+ har også ved et par tidligere anledninger, noen sesonger tilbake, hatt Liverpool på sendeskjemaet, men vraket de til fordel for Manchester United.

Kuyt blir i Feyenoord
Dirk Kuyt har i sommer vært linket til en overgang med Liverpool og en hel rekke andre Premier League-klubber. Nederlenderen har nå bestemt seg for å bli i Feyenoord.
- Jeg har tatt min endelige beslutning. Jeg blir i Feyenoord. Følelsen var ikke god, til det siste øyeblikket, å forlate en slik fin og fantastisk klubb. For denne sesongen vil det ikke skje noe mer med andre klubber, uttaler Kuyt til Feyenoords offisielle nettside.
Kuyt virket nå også være relativt uaktuell for Liverpool, i og med at klubben handlet inn Peter Crouch og at Michael Owen nå kan være på vei "hjem" fra Real Madrid.