Carra: - Aldri jobbet så mye taktisk

Jamie Carragher sier at han har aldri har opplevd en manager som arbeider mer med det taktiske enn Rafael Benitez. Milan Baros ønsker seg Juventus. Bruce Grobbelaar igjen uten jobb.

- Outsider i Champions League

Ingen av dagens røde har vært lenger på Anfield enn Jamie Carragher.  Scouseren har spilt under Roy Evans og Gérard Houllier, og var også i klubben da Graeme Souness satt i sjefstolen.  Den allsidige spilleren som nå er krumtapp i Liverpools midtforsvar, sier at han aldri har opplevd en manager som arbeider så mye med taktikk og forberedelser til kamper som Rafael Benitez.

 

- Vi arbeider mye med det taktiske som et lag, om hvordan vi skal spille og hva som er svakhetene til motstanderen.  Vi holder trolig på med mer taktikk nå enn under noen annen manager som jeg har hatt i min karriere.  Da han (Benitez) har tid til å forberede laget skikkelig, viser det seg i vår fotball.  Etter landskamper, da vi bare har en dag til å forberede oss, har vi ikke gjort det like bra.

 

- Å få en seier som dette var spesielt, ikke minst hvis en tenker på de resultatene Leverkusen hadde i gruppespillet.  De slo Real Madrid og Michael Owen fortalte meg at de var et av de beste lagene han hadde spilt mot.

 

- Jeg er sikker på at vi nå vil bli regnet som en av outsiderne, og det er kanskje riktig siden det er mange lag igjen som har vunnet trofeer og titler i deres egne land, men det er ikke alltid de beste lagene som vinner Champions League.  Hver kamp vil være jevn og det kan gå begge veier.  Milan og Chelsea vil bli ansett å være blant de beste i Europa.  Vi er kanskje ikke helt der oppe, men vi ønsker å komme så langt som mulig.

 

 

Baros håper på Juve

Trekningen av kvartfinalene og semifinalene i Champions League vil bli foretatt i Sveits kl 12.00 fredag 18.mars.  Liverpools toppscorer Milan Baros har sitt eget ønske i den forbindelse:  - Jeg ønsker ikke Chelsea, og heller ikke Lyon.  De er kanskje ikke så berømte, men de er virkelig et farlig lag.  Jeg kunne tenke meg å spille mot Juventus.

- Vi ønsker å gjøre det så godt som mulig i Champions League, men vi kan ikke forlange overfor oss selv at vi skal vinne Champions League.  Det er mange store klubber.

 

 

Grobbe fikk sparken

Umtata Bush Bucks har bekreftet at de har bedt Bruce Grobbelaar om å levere inn sin oppsigelse som trener.  Grobbelaar (47) ledet laget til seire i de to første kampene etter at han tok over i november, men dårlig form har siden ført laget til bunns på tabellen.  I oktober fikk den tidligere keeperen sparken som trener for Manning Rangers, også det et lag hjemmehørende i Premier League i Sør-Afrika.