Carra håper på startplass

Jamie Carragher håper han får starte sin første ”skikkelige” kamp for England. Evans overrasket over at Owen valgte Newcastle. CSKA Sofia ute etter å ”ta” Cisse.

Det synes mer og mer klart at Jamie Carragher kommer til å få en plass i startoppstillingen når England gjester Wales på lørdag. Med skader på Sol Campbell, John Terry og Ledley King, står det i realiteten mellom Carragher og Matthew Upson når Sven Göran Eriksson skal plukke ut Rio Ferdinands makker.

- Jeg har ikke hatt noen skikkelig rekke med kamper for England ennå, slår Carragher fast i dag. 27-åringen har faktisk aldri startet annet enn vennskapskamper for England så langt i karrieren, mer enn seks år etter debuten i Ungarn.

- Når jeg sier det, er det ikke ment som kritikk av noen. Det er mange gode spillere foran meg i midtstopperkøen. Men jeg finner det litt vanskelig å finne fotfeste med England, når jeg bare får et innhopp nå og da.

Det siste innhoppet kom som kjent mot Danmark i Idrettsparken, der England tapte 4-1, og i løpet av den omgangen Carragher fikk på banen rant målene inn.

- Slikt er ikke bra for CV’en din. Vi fikk rettmessig mye kritikk alle mann etter den kampen, slår han kontant fast.

Carragher er også befriende ærlig foran det som blir hans 19. landskamp, og slår fast at han heller ikke har tatt godt nok vare på sjansene han har fått med landslaget.
-  Jeg har egentlig ikke grepet sjansene jeg har fått med England. Jeg er vel ikke god nok til å gå rett inn på dette laget ennå, sier han beskjedent.

Evans overrasket over Owens valg
Tidligere Liverpool-manager Roy Evans er glad for at Michael Owen er tilbake i Premier League, men er overrasket over at hans tidligere elev valgte Newcastle fremfor Liverpool.

- Enhver manager vil være glad for å få tak i Michael Owen, fordi han er en utrolig målfarlig spiller. Newcastle vil dra nytte av hans egenskaper. Jeg ønsker han lykke til i nordøst, sier Evans.

- Jeg vet ikke hva som skjedde med Liverpools interesse, eller hvor mye de tilbød Real Madrid, men jeg er sikker på at Michael ønsket seg tilbake til Anfield. Pressen ser ut til å tro at det hele handlet om penger, men jeg kjenner Michael, og hans hovedønske var nok å spille fast hver helg.

- I mine øyne var han en suksess i Real Madrid, selv om han ikke fikk starte så mange kamper som han ønsket. Dette er helt klart årsaken til at han flytter tilbake til England. Michael var fullt klar over at det var viktig for hans landslagskarriere at han spilte fast på klubblaget sitt. Jeg tror det var det Michael hadde mest i tankene da han tok sitt valg, avslutter Evans.

CSKA Sofia vil korsfeste Cisse
I følge Reuters skal CSKA Sofia være i ferd med å samle videobevis som viser at Djibril Cisse gjorde obskøne gester mot det bulgarske publikum i Champions League-kvalifiseringskampen i Sofia i august. CSKA ble som kjent bøtelagt på grunn av rasismen Cisse ble utsatt for fra tribunene, i kampen Liverpool vant 3-1. UEFA har for øvrig appellert avgjørelsen som ble tatt av organisasjonens eget disiplinærutvalg, fordi de mener straffereaksjonen mot CSKA var for mild. CSKA påstår nå at de har mottatt flere telefoner fra supportere som sier at de har video-opptak av at Cisse gjør fornærmende gester mot publikum. Klubben har nå bedt om å få disse opptakene.