Carra hyller Momo

Med en glimrende start på sin karriere i Liverpool FC vil det nå være vanskelig å sette Momo Sissoko ut av laget, mener Jamie Carragher.

Rafael Benitez har innrømmet at Muhamed Sissoko opprinnelig ikke var med i sommerens transferplaner, men da hans tidligere spiller i Valencia ble tilgjengelig kunne man ikke gi fra seg sjansen til å hente inn 20-åringen med en prislapp på £5.6M.  Innledningen av 2005/06 antyder at Rafa sjelden vil gjøre noen bedre investering, siden midtbanespilleren har imponert stort de ni gangene han så langt har vært på banen i offisielle kamper.

Foran det klassiske oppgjøret mot Manchester United til søndag vil manageren gruble over hvilke elleve han skal starte med på Anfield, siden han i tillegg til de som begynte i den sterke seieren mot Real Betis også hadde spillere som Steven Gerrard, Djibril Cissé, John Arne Riise, Steve Finnan, Stephen Warnock og Dietmar Hamann på benken.

Ifølge Jamie Carragher vil det uansett bli vanskelig å sette ut Momo Sissok  - Momo har vært glimrende.  Hvis han kan fortsette å spille like bra vil vi ha sikret oss en virkelig spiller.

- Folk har sammenlignet ham med Patrick Vieira og jeg kan forstå det.  Jeg pleier ikke å gjøre slike sammenligninger da du kan ende opp med et langt ansikt, men han er veldig lik Vieira.  Han har den samme måten å løpe på, og med sine lange ben kan han vinne baller man ikke tror han vil vinne, slik som Vieira.  Han er god med ballen, han spiller med stor fart, og han er alltid tett oppe i spillere for å kunne erobre ballen.  Imidlertid synes jeg folk skulle snakke om hvor god Sissoko er istedenfor å sammeligne ham med andre.

- Jeg tror han er et av de første navnene som blir satt på lagoppstillingen for øyeblikket.  Våre fire sentrale midtbanespillere er like bra som det noen andre klubber i Europa kan vise til, slik at manageren har mange muligheter.  Slik som Sissoko spiller nå vil det likevel være omtrent umulig for manageren å sette ham ut.