Carra og Stevie G for England

Jamie Carragher og Steven Gerrard i Englands tropp mot Nederland. Benitez berømmer Morientes. ”The Mail on Sunday” beklager artikkel om Parry og Gerrard. Bruno Cheyrou scoret for Marseille.

Syv seniorspillere til landslagsspill

Jamie Carragher og Steven Gerrard var som ventet med i den 24-manns troppen som Sven-Göran Eriksson tok ut til landskampen mot Nederland førstkommende onsdag.  Sannsynligvis vil Gerrard starte på Villa Park, mens Carragher får en plass på benken.

Av de 11 som startet i 3-1 seieren mot Fulham i går er syv spillere opptatt med landslagspill den kommende uka.  Det er Jerzy Dudek, Steve Finnan, Jamie Carragher, Sami Hyypiä, Steven Gerrard, John Arne Riise og Milan Baros.  Hvis en tar med de som var innbyttere vil også Scott Carson være involvert med England U21.

 

Nando verdt å vente på

Fernando Morientes satte inn sitt andre mål på to kamper mot Fulham, og ble av de fleste kåret til banens beste.  Manager Rafael Benitez er da også meget fornøyd over £6.3M kjøpet fra Real Madrid:  - Det sier seg selv at jeg er fornøyd med Morientes.  Vi behøvde en god målskive på topp, og det er hva han er blitt for oss.  Han er god i lufta, kan slå pasninger ut på kantene, og har begynt å kombinere godt med Milan Baros.  Gode spillere gjør en managers jobb lettere, og han er en god spiller og en god proff.  For hver uke er han blitt bedre.  Han kom hit etter ikke å ha spilt på fem måneder, og nå trener han hver dag og kommer i stadig bedre kampform.

 

Unnskylding fra tabloidavis

Den engelske søndagsavisen ”The Mail on Sunday” har i dag kommet med en beklagelse til Liverpool FC og Rick Parry.  Avisen påstod at Liverpools daglige leder allerede hadde blitt enig med Chelsea om en avtale for Steven Gerrard, noe Parry på det sterkeste avviste og truet med søksmål mot avisen.

I dag står følgende i tabloidavisen:  - Sist søndag skrev vi, etter det som hadde vært hemmelige samtaler med Rick Parry og Peter Kenyon, at en avtale var blitt gjort om å selge Steven Gerrard til Chelsea.  En overgang som Rick Parry hadde akseptert var uunngåelig, og som man først var blitt enig om i juni.  Vi aksepterer at ingen slike samtaler er blitt holdt, og at verken Mr. Parry eller LFC har akseptert en slik avtale eller ser på det som uunngåelig.  Det ble heller ikke snakket om dette, eller gjort avtaler, sist sommer.  Vi ber om unnskyldning til både Mr. Parry og LFC for den forlegenhet som kan ha blitt forårsaket.

 

90 minutter for Bruno

Bruno Cheyrou scoret det første målet da Marseille slo Rennes med 3-1 på hjemmebane i går.  Bruno fikk 7 poeng på børsen til L’Equipe, og bare to spillere hadde bedre score.  Midtbanespillere var på banen i hele kampen, etter å ha slitt for å få spilletid tidligere under sitt låneopphold fra Liverpool.  Marseille gikk forbi Auxerre og Monaco, som ikke spilte, og opp til en 3 plass i Ligue 1.