Carra på ”livstid”

Jamie Carragher ønsker å avslutte karrieren i Liverpool. Steve Finnan ser fram til viktige hjemmekamper i ligaen. Bolton usikre på El-Hadji Diouf.

- Manageren kan sikre oss titler

Jamie Carragher har vokst seg til å bli krumtappen i Liverpools forsvar denne sesongen, og mange ser for seg scouseren som en fremtidig kaptein i klubben.  Det siste dersom Steven Gerrard skulle bestemme seg for å forlate Anfield.  Carra selv sier at han gjerne blir i LFC under resten av sin karriere, at han tror Rafael Benitez kan være i stand til å vinne de største trofeene hos de helrøde, og at avansementet i Champions League kan bidra til at man greier å beholde Steven Gerrard.

 

- Jeg ønsker å bli her.  Jeg har ikke til hensikt å prøve å lure meg selv, jeg tror ikke jeg kan gå til noen som er større enn Liverpool.  Det ultimate er at din klubb spiller i Champions League, og du ønsker selvsagt å vinne trofeer.  Jeg har vært heldig nok som har oppnådd det her tidligere og nå ønsker jeg å vinne større trofeer, Champions League og Premier League.  Vi er ikke på det nivået ennå, men den nye manageren, hvis han kan få hentet inn noen flere spillere, kan bringe oss dit.

 

- Steven ønsker å være involvert i sluttkampene i Champions League.  For øyeblikket er vi der, og kanskje kan vi gå enda lengre.  Vi har alle glade for å være i kvartfinalen, det gjelder ikke bare Steven, og vi ønsker alle suksess for denne klubben.  Hvem vet hva som vil skje i sommer, men når det gjelder mulighetene for at han skal bli kan resultater som dette (Bayer Leverkusen) bare være til hjelp.

 

 

Ligaen i fokus for Finnan & Co

Liverpool står foran en viktig uka av sesongen, etter at humøret har steget betraktelig som følge av avansement i Champions League.  Nå er det imidlertid to viktige hjemmekamper i Premier League, mot Blackburn og Everton, som gjelder.  Full pott der, og de helrøde er bare to poeng bak Everton i kampen om 4.plassen og kvalifisering til neste års Mesterliga.  Den stabile høyrebacken Steve Finnan understreker at det nå er viktig å legge seirene mot Bayer Leverkusen bak seg, og rette all fokus mot ligaspillet:  - I tillegg til å komme så langt som mulig i Champions League håper vi også å kunne sikre oss fjerdeplassen i Premier League.  Våre to neste kamper er derfor svært viktige i så måte.

 

- Vi har nå en hengekamp mot Blackburn, og siden Everton.  Etter å ha spilt så bra i Champions League er det viktig at vi nå kan konsentrere oss om disse kampene og beholde den samme formen.  Vi scorer mål nå.  Vi scoret seks mål på to kamper mot Leverkusen, og det kan bare være av det gode.  Vi har tro på at vi kan ta igjen Everton, og det er ingen grunn til at vi ikke skal gå hele veien i Champions League.  Vi har spillerne og erfaringen som skal til.

 

 

Allardyce tviler på Diouf-kjøp

El-Hadji Diouf har vært en sportslig suksess på utlån til Bolton, men disiplinære problemer fortsetter å forfølge den kontroversielle afrikaneren.  Bolton og manager Sam Allardyce har tidligere ikke lagt skjul på at man gjerne vil ha Diouf på en permanent overgang, dersom man ble enige med Liverpool om det økonomiske i forhold til et kjøp.  Et nytt rød kort mot Arsenal i FA-Cupens kvartfinale på lørdag, hans andre denne sesongen, har imidlertid gjort at Allardyce nå begynner å tvile på om El-Hadji er verdt å satse på. 

 

- Under 95% av tiden har han kontroll over seg selv, men så er det noe som dukker opp og det røde lyset tennes og lunta tar fyr, sier Sam Allardyce.  Det vil påvirke vår innstilling til å kjøpe ham siden dette er den andre gangen denne sesongen hvor vi må unnvære ham i tre kamper, og han har vært en nøkkelspiller for oss.

 

- Dersom vi bestemmer oss for at vi ikke vil ham, tror jeg også det vil gjøre at andre klubber mister interessen.  Det er en vanskelig avgjørelse å ta, men ønsker du å fortsette med å måtte håndtere slike scener?

 

- Vi har prøvd å få ham til å forstå at det ryktet han har gjør at folk alltid vil prøve å terge ham og provosere ham.  Det har kostet oss dyrt siden Arsenal kunne vært mulige å slå dersom vi hadde hatt 11 spillere på banen.  Nå kan det influere økonomien til klubben.  Hver pence vi kan hente inn teller, og jeg håper bare ikke at sesongen nå dør ut som følge av bakrusen vi opplever fra cupen.

 

- Dioufy er en så trivelig gutt, levende, og en stor personlighet utenfor banen.  Det er bare at han har disse øyeblikkene hvor det koker over.