Carra på ”pallen”

Jamie Carragher ble nummer tre i avstemningen om Årets Spiller. FA har forandret mening om hvem som bør være med i Champions League.

Heder til Carragher

Journalistenes kåring av Årets Spiller ble ikke ventet en dobbeltseier til ligamester Chelsea.  I motsetning til hva spillerne selv mente, som hadde sin avstemning tidligere i sesongen, var det nå Frank Lampard som vant foran John Terry.  Jamie Carragher kom på den neste plassen, noe som må være en fin oppmuntring for en spiller som er i ferd med å gjennomføre en fantastisk sesong.

 

 

FA taler med to tunger

Det engelske fotballforbundet bestemte i går at de fire plassene som England har til rådighet i Champions League skal gå til de fire første plassene i Premier League, uansett om Liverpool skulle vinne årets Mesterliga og ikke komme blant den fremste kvartetten i ligaen. 

 

Representanter i FA vil imidlertid ikke like å åpne sportsidene i en del av dagens aviser.  Helt til sent i går kveld lå det nemlig ute på forbundets egne websider en forklaring på hvordan plassene til Champions League ville blitt fordelt forrige sesong.  Datert 10.03.2004, heter det foran kvartfinalen mellom Arsenal og Chelsea at:  ”Skulle Arsenal eller Chelsea vinne Champions League vil de automatisk være kvalifisert til neste års turnering men England vil ikke få en ekstra plass i Champions League dersom de skulle ende dårligere enn nummer fire i ligaen.  I det tilfellet vil den klubben som blir nummer fire i Premier League måtte spille neste sesong i UEFA-Cupen.”

 

Ikke overraskende får man i dag ”siden kan ikke vises”, hvis man klikker på den samme linken.