Carra roser Vladi og Igor

Jamie Carragher berømmer to spillere som ikke vil spille i helrødt til neste sesong.

Vladimir Smicer er klar for Bordeaux, mens Igor Biscan synes å være på vei til Besiktas.  De rutinerte midtbanespillerne fikk ikke tilbud om ny kontrakt i LFC etter at deres avtaler på Anfield løp ut etter siste sesong. 

 

Jamie Carragher sier til nettstedet The Liverpool Way at det uansett er grunn til å rose sympatiske Vladi og tause Igor, ikke minst for deres bidrag til at LFC vant Champions League.

 

- Alle er glade på vegne av Vladi.  Han hadde alltid et smil eller en spøk på lur på treningsfeltet, og han er en herlig type.

 

- Jeg leste i et intervju med ham før finalen at han ikke trodde at fansen helt hadde akseptert ham, og for å være ærlig synes jeg synd på ham fordi han er slik en sympatisk fyr og det at du kan si noe slikt om deg selv viser hvor ærlig han er.

 

- Vladi var bekymret for at han ikke ville bli involvert i finalen, siden han ikke var med i troppen mot Villa.  Hans siste spark for Liverpool var imidlertid straffen som til slutt sørget for at Europacupen ble vunnet, så hvilken måte var ikke det å avslutte på.  Hvis han noen gang kommer tilbake til Melwood vil han bli tatt i mot med åpne armer, siden han virkelig er en av de mest hyggelige menneskene vi har hatt i denne klubben.

 

Om Igor Biscan:  - Igor gjorde det virkelig bra i Europa.  Etter kampen i La Coruna snakket jeg med Stevie Gerrard og sa at ”det er ikke sikkert at du kommer inn på laget igjen!”

 

- Hvis Stevie hadde spilt en kamp som det ville alle ha skreket høyt om det.  Igor spilte en fantastisk kamp den kvelden, og han hadde en flott forsering som forspill til målet.  Han sendte også en glimrende pasning fra til Garcia mot Leverkusen, og han spilte også meget bra mot Juventus i Torino.