Carra runder 20

Alt tyder på at Jamie Carragher får sin 20. landskamp i Belfast. Cisse håper både han og Steve Finnan kan riste av seg skader. Luis Garcia tar plassen til David James! Supersub i Oslo.

Jamie Carragher sier i dag at han håper å beholde sin plass i Englands startoppstilling, når Sven Göran Erikssons mannskap gjester Belfast på onsdag. I Sol Campbell og John Terrys fravær håper han å spille seg til en fast plass i Englands midtforsvar, og det begynte bra ettersom scouseren utgjorde en sentral brikke i forsvaret som holdt nullen mot Wales i helga.

- Jeg håper jeg leverte en innsats som vil betale seg med tanke på fremtiden, uttalte Carragher etter sin 19. landskamp. Nå står altså kamp nummer 20 med de tre løvene på brystet for tur, og Carra akter igjen å vise seg fra sin beste side.

- Jeg ser fram til onsdagens kamp nå. Forhåpentligvis var innsatsen min mot Wales god nok til at jeg får starte mot Nord-Irland også. I internasjonal fotball er det vanskelig å spille seg til en fast plass på laget, fordi det går lenger tid mellom hver gang du slipper til. Får jeg sjansen på onsdag igjen, kan jeg forhåpentligvis bygge videre på det, sier Carragher i dag.

- Det viktigste er likevel at vi får det resultatet vi trenger. Målet vårt var å vinne disse to kampene mot Wales og Nord-Irland, og vi er nå halvveis med tanke på å klare den oppgaven, legger han til.

Cisse håper å bli spilleklar
Djibril Cisse ga Liverpool et lite skadesjokk, da han måtte forlate banen med en skadet venstre ankel etter å ha gjort to mål i Frankrikes kamp mot Færøyene på lørdag. Rafael Benitez håper at den formsterke franskmannen nå skal bli skadefri i tide til ligakampen mot Tottenham på lørdag. Cisse selv er imidlertid enda mer optimistisk, og håper han kan spille allerede i Frankrikes VM-kvalifiseringskamp mot Irland i Dublin på onsdag.

Dersom både Cisse og Steven Finnan klarer å riste av seg sine skader, kan det bli en interessant landskamp sett med Liverpool-øyne. Begge nasjonene står med 13 poeng i VM-kvalifiseringen, og kjemper med Sveits i toppen av gruppe F. Kampen på Lansdowne Road blir altså utrolig viktig med tanke på Cisse og Finnans planer for neste sommer!

- Lørdagens kamp mot Færøyene var trolig min beste landskamp for Frankrike. Jeg er meget godt fornøyd med min egen innsats. Vi hadde mange målsjanser, spesielt i starten av kampen. Vi fikk et tidlig mål, og spilte på oss selvtillit. Jeg følte jeg spilte bedre og bedre utover i kampen, og vi blir stadig bedre som lag.

- Kampen mot Færøyene var en god oppkjøring til kampen mot Irland. Jeg håper virkelig å riste av meg ankelskaden, for jeg ønsker å være involvert. Atmosfæren vil være som på en bane i England. Det blir høyt lydnivå, og vi forventer en tøff kamp, sier Cisse til liverpoolfc.tv.

- Det blir litt merkelig å skulle spille mot Steve Finnan, om han blir klar til kampen. Vi har terget hverandre litt med tanke på denne kampen i lang tid nå, og jeg håper jeg blir den som kan glise bredest på Melwood på torsdag, legger han til.

Vraker James for Garcia
Tidligere Liverpool-keeper David James har igjen blitt vraket. Og noe overraskende har han blitt erstattet av Luis Garcia. Denne gangen er det imidlertid ikke Sven Göran Eriksson som har droppet sisteskansen, men derimot kleskjeden H&M.

Liverpools lille spanjol vil nemlig erstatte David James på reklameplakater over hele Storbrittannia, når kjeden skal lansere høstens kolleksjon av forretningsklær for menn. Kjeden benekter at keeperens svake forestilling for England mot Danmark har hatt betydning for valget av modell.

- Vi trengte ett nytt fjes, og vrakingen av David James har ingenting med hans innsats på fotballbanen å gjøre, påstår en talsmann for H&M i Liverpool.

Superreserven på Oslo-tur
De som overvar lørdagens landskamp på utestedet Andy’s sperret kanskje øynene ekstra opp. Er det ikke…jo…det må da være David Fairclough? Superreserven og helten fra 1977. Til tross for Norge på storskjerm og drikkevarer innenbords, var det overraskende mange som etter hvert identifiserte rødtoppen og fikk sin signatur både her og der, forteller André Øien. David hadde tatt turen over til Oslo for å hygge seg med gamle kjente – og lørdag ble det selvsagt en tur ut for å overvære landskampene.

På bildet takker Terje på Andy’s David for en fin kveld og et hyggelig samvær.