Carra stakk av med matchballen!

Jamie Carragher mente at en scoring for ham er det samme som et hat-trick for andre, og stakk av med matchballen i Litauen! Trøye nummer 35 for Medjani. Nunez-overgangen ikke i boks - ennå.

Jamie Carragher stakk av fra Litauen med matchballen i bagasjen etter at han i går kveld gjorde sitt første mål for Liverpool på over seks år. Hans forrige scoring kom i 7-1 seieren over Southampton på Anfield i januar 1999.

- Det er så lenge siden jeg kom på scoringslista at det egentlig er litt pinlig. Manageren har sagt at jeg må score tre-fire mål denne sesongen, så forhåpentligvis klarer jeg det nå. Jeg syntes jeg fortjente matchballen etter dette. At jeg gjør mål er jo like sjeldent som at en spiss gjør hat-trick, sier Carra til Liverpool Daily Post.

God debut av Crouch
Peter Crouch gjorde sin offisielle debut for Liverpool i Kaunas, og kom godt fra oppgaven. Selv om han ikke kom på scoringslista, var han sterkt delaktig i scoringen til Djibril Cisse, da han headet ballen presist ned i beina til franskmannen.

- Crouch er dyktig, og han beviste at han passer inn i laget. Han er en intelligent spiller, noe som er viktig for meg. Det var en vanskelig debut for han, fordi han ble tett markert og neket rom hele tiden, men han jobbet hardt og ble belønnet for det. Jeg er fornøyd med hans første kamp, og han vil bare bli bedre, slo manager Rafael Benitez fast.

Crouch selv var også godt fornøyd med sin første offisielle kamp i den røde trøya, men bedyrer at Liverpool-fansen har mye mer i vente fra hans side.

- Vi fikk ikke noen god start på kampen, men det viktigste for oss er resultatet, og nå vil vi gjøre unna resten av jobben på Anfield i neste uke. Det var vanskelige spilleforhold i går, men så snart vi ble vant til underlaget begynte vi også å spille slik vi vet vi kan, og vi fikk et godt resultat til slutt. Dette var min første virkelige kamp for Liverpool og det gikk bra. Men jeg har mer på lager, bedyrer debutanten.

- Spillerne er sultne
Rafael Benitez  reflekterte over seieren over Kaunas og sommerkampene så langt, og forklarte de gode resultatene og mange scoringene med at spillerne er sultne på suksess.

- Vi har mange nye spillere i troppen som er sultne på suksess. Det fører til god konkurranse om plassene, noe som  hjelper oss å finne formen såpass tidlig i oppkjøringsperioden. Vi har fire spisser, inkludert Peter Crouch, og det betyr at jeg er en heldig manager som har slike ressurser til rådighet.

- Jeg må innrømme at det av og til kan være en tøff jobb å motivere spillerne til å yte maksimalt når de må spille på fremmed grunn i de mest bortgjemte avkroker i Europa, men vi nærmer oss det nivået jeg mener vi skal være på.

Liverpool-manageren innrømmer han var lettet over seieren, men litt skuffet over at man ikke fikk med seg en større ledelse til returoppgjøret på tirsdag.

- Mot Kaunas var jeg skuffet med måten vi startet kampen på, men etter hvert klarte vi å holde på ballen og etablere vårt eget spill. Vi er ennå i oppkjøringsfasen, og vi må forbedre oss fysisk fremover. At vi vinner kamper bidrar til å holde treningsiveren oppe.

Trekning på fredag
Mohamed Sissoko gjorde i likhet med Peter Crouch sin Liverpool-debut, da han kom inn for Steven Gerrard den siste halvtimen. Nå håper nok duoen på nye sjanser hjemme på Anfield på tirsdag. Før det finner imidlertid trekningen for tredje kvalifiserende runde sted. Det skjer på fredag, og Liverpool kan faktisk møte naboen Everton om de nå avanserer på Kaunas sin bekostning.

Kaunas gir ikke opp
Kaunas-trener Aleksandras Piskaiovas sier at hans mannskap ikke har gitt opp håpet, trass i tap 1-3 på hjemmebane. – Vi vet vi må gi alt en gang til. Liverpool var en sterk motstander. Vi spilte bra i et kvarter, men så viste de at de besitter mer kvalitet enn oss, og det ble veldig vanskelig for oss etter hvert. De var sterke på vingene, noe vi ikke klarte å demme opp for. Vi har fortsatt forhåpninger med tanke på returoppgjøret, selv om vi vet at vi må yte maksimalt akkurat som vi gjorde i denne kampen. Alt annet vil ikke være godt nok.

Drakt nummer 35 for Medjani
I forbindelse med at han var reserve i Champions League-kvalifiseringskampen mot Kaunas, har Carl Medjani fått tildelt trøye nummer 35 i Liverpool.

Nunez-overgangen ikke i boks
Liverpool Daily Post skriver i dag at ledelsen på Anfield benketer at man har blitt enige med Celta Vigo om en overgang for Antonio Nunez, slik skysports.com meldte i går. Men avisen skriver samtidig at det ikke er mange detaljer som gjenstår før så er tilfelle.