Carra starter for England

Både Jamie Carragher og Steven Gerrard er med fra start mot Nederland. Djimi Traore også på tur. ”Morientes best siden Toshack”. Emile Heskey håper å bli klar til møtet med Liverpool.

Jamie i midtforsvaret

Sven-Göran Eriksson har bekreftet at etter en rekke skadeforfall så vil Jamie Carragher og Wes Brown danne midtstopperpar på Villa Park i morgen.  Engelskmennene vil etter treningene å dømme spille 4-3-3, og hvor Frank Lampard, Steven Gerrard, og David Beckham danner midtbanetrioen.  Lengst fremme spiller for øvrig Wayne Rooney, Michael Owen, og Shaun Wright-Phillips.  England-Nederland starter kl 20.45 i morgen, og sendes direkte på Viasat Sport 1.

 

Traore for Mali

I vår tidligere oversikt over røde opptatt med landskamper, hadde vi uteglemt Djimi Traore.  Liverpools venstreback har i noen måneder spilt for landslaget til Mali, og skal på onsdag til Paris for å spille vennskapskamp mot Guinea.  Det betyr at bare Luis Garcia, Igor Biscan, og Fernando Morientes ikke vil være opptatt med landskamper i morgen av de elleve som begynte siste kamp mot Fulham.

 

Fairclough imponert over Nando

På Liverpools eget TV-program, hvor et utdrag hver uke blir vist på hjemmesiden for de som har abonnement, sier David Fairclough at han tror Fernando Morientes må være den beste hodespilleren på Anfield siden John Toshack.  ”Super-reserven” Fairclough spilte selv noen kamper sammen med Tosh på midten av 70-tallet.

 

Emile Heskey skadet

Liverpool skal til Birmingham førstkommende lørdag, og det kan bli et møte med den tidligere røde angriperen Emile Heskey.  Heskey gikk til St.Andrews i sommer, og håper nå at han kan bli spilleklar av en vond akilles som har medført at han ikke har vært med i de to siste kampene:  - Skaden er ikke så ille, og jeg håper å bli klar til Liverpool.  Jeg vil gjerne spille.  Liverpool er en stor kamp for meg, og det vil bli spesielt å møte dem etter å ha vært der i fire år.