Carra tror Stevieg vil slå til

Jamie Carragher tror Steven Gerrard er ute etter å bevise for alle og enhver at han er rød tvers igjennom, når Chelsea står på motsatt banehalvdel onsdag kveld. Han spår at kapteinen vil storspille mot klubben som holdt på å lokke han til London for andre gang i sommer.

Jamie Carragher tror Steven Gerrard ønsker å vise for en hel verden hvor dedikert han er til Liverpool, når han møter klubben som nesten lokket han til London i sommer til et nytt gigantmøte i Champions League på Anfield onsdag kveld.

- Steven vil være bestemt på å vise alle hvilken stor spiller han er, og hvor dedikert han er til denne klubben, uttaler midtstopperen til Mirror i dag.



Chelseas midtbanespiller Frank Lampard har kunngjort at de nyrike fra London kommer til Anfield med hevn i siktet. Den berømte semifinalen i vår sitter fortsatt friskt i minnet hos de bitre blå fra London. I følge Lampard frykter han og hans lagkamrater ingenting når de ankommer Merseyside til denne viktige gruppespillkampen.

- Det var et øredøvende lydnivå som møtte oss på Anfield sist, og det vil sikkert bli det samme nå. Men vi vil være klare, uttaler Lampard.

- Det var vanskelig for oss på Anfield i vår, og det vil det sikkert også bli nå. Liverpool vil ha større selvtillit, etter at de slo oss i semifinalen sist. Men vi er forberedt på dette, og ønsker å få med oss et godt resultat denne gangen, legger han til.