Carra: -Vi har selvtillit

Jamie Carragher ikke bare drømmer om å vinne onsdagens mesterligafinale, han har tenkt på det 24 timer i døgnet den siste tiden.

-Dette er noe du vil huske for resten av livet. Dette er den største klubbturneringen du kan vinne. Kanskje får jeg aldri sjansen til å spille i en finale igjen. Jeg har aldri trodd at jeg skulle få oppleve dette, derfor klarer jeg ikke slutte å tenke på det, sier årets Liverpool-spiller.

 

-Mange snakker om vi skal få spille i neste års turnering, men i mine øyne er det viktigste nå å vinne årets mesterliga. Vi kan vinne mesterligaen og ha et minne for resten av livet. Det eneste som er større i fotball er VM-tittelen, men hvor mange av oss vinner den, fortsetter Carragher.

 

Han blir en av nøkkelspillerne onsdag. Stopperens store oppgave blir å stanse Milans offensiv, fortrinnsvis supervasse Andrej Sjevtsjenko. Carragher mener Milan kan være skremt over at Liverpool slo ut Juventus i kvartfinalen. Juventus er senere blitt italienske seriemestere med klar margin foran Milan.

 

-Det ser ut som Juventus er det beste italienske laget, men det betyr ikke at vi slår Milan. De har en god statistikk i Europa, bare Real Madrid har vunnet mestercupen oftere. Derfor vet vi hva som venter oss, men det gir oss selvtillit å ha slått ut det beste italienske laget, nå skal vi ta det nest beste, sier Carra selvsikkert.

 

Mange forventer seg en heller traurig finale med defensivt og tett spill.

 

-Men en tidlig scoring kan sette liv i kampen. Italienske lag er normalt sterke bakover, men Milan har også offensiv slagkraft i Crespo, Sjevtsjenko og Kaká. De er sterke i begge ender, men vi vet at dette blir en tøff test. De var ikke på høyden mot PSV, men du kan ikke dømme Milan ut ifra en kamp, fortsetter superstopperen.

 

Tusenvis av Liverpool-supportere er reist ned til Istanbul, men akkurat i kveld er Carragher opptatt av å ikke være ”turist”, men ”vinner”. –Det er en pokal å hente her. Vi er ikke turister som skal på rundtur i Istanbul, spille på en stor stadium og kose oss. Vi er her for å slå Milan.