Carra vil være tilbake mot Pompey

Jamie Carragher vil være tilbake i spill for Liverpool allerede i neste kamp mot Portsmouth. Benitez og Eriksson var skjønt enige om at midtstopperen har best nytte av hvile nå. Taylor støtter Crouch.

Liverpool FC har i dag bekreftet at skaden Jamie Carragher pådro seg mot Aston Villa ikke er alvorlig.  Det er først og fremst med tanke på at skaden ikke skal bli forverret, at han har trukket seg fra spill med England til helgen.

Stopperen fikk en injeksjon i ankelen etter Aston Villa-kampen, og har blitt beordret til å hvile med tanke på Liverpools kamp mot Portsmouth lørdag 19.november. Scouseren er ventet å være spilleklar igjen til det oppgjøret.

Liverpool-manager Rafael Benitez skal ha blitt enig med England-manager Sven Göran Eriksson om at det ikke var grunn til å risikere forsvarerens helse med den betydningsløse vennskapskampen mot Argentina i Geneve. Duoen var skjønt enige om at Carra vil ha langt større nytt av en pause fra fotballen nå.

Taylor støtter Crouch
Tidligere England-manager Graham Taylor går i dag ut med offentlig støtte til Peter Crouch. Taylor er en stor beundrer av den lange spissen, og tror han vil bevise sin verdi for Liverpool.  Som kjent var det Taylor som hentet Crouch til Aston Villa.

- Det første jeg gjorde da jeg ble manager i Villa var å overtale formannen til å bruke £4.5M på Peter Crouch. Jeg var overbevist om at han ville utvikle seg til en utmerket spiller. Jeg har alltid hevdet at når han kommer i midten av 20-årene så vil han være nærmest ustoppelig dersom han kan opprettholde selvtilliten, uttaler Taylor til liverpoolfc.tv.

- Jeg tror han vil dra nytte av overgangen til Liverpool. Nå har han havnet i en klubb hvor han vil være i medienes søkelys. Det var ikke England-supportere som buet på han under landskampene på Old Trafford, men Manchester United-supportere. Slike ting må han bare bite i seg, mener Taylor.

- Det er ikke hans feil at han er over to meter lang. Det faktum at det samme adjektivet alltid vil være forbundet med hans navn, må han bare lære å leve med. Selv om han ikke scorer for øyeblikket, vil det være langt verre om han ikke skapte målsjanser for andre.

- Om jeg var Rafael Benitez ville jeg jobbet med å få servert de rettene crossene til Peter. Dersom trenerne får han til å angripe på fremste stolpe, og ikke på bakre, vil de dra nytte av det. Få han foran motspillerne, oppfordrer Taylor.

- På bakre stolpe får man ikke utnyttet hans styrker. Peter er høy, men hopper ikke særlig høyt. Han har heller ikke styrke i ryggen til å heade ballen særlig hardt. Det så du på den frie headingen han hadde mot Aston Villa. Liverpool må slå harde innlegg på fremste stolpe for han. Gi han 3-4 år, og han vil være en meget god spiss. Snakker du med spillerne som spiller sammen med Peter, vil de fortelle at man ikke skal slå baller i bakrom til han, for han er ingen sprinter. Du må spille ballen i føttene på han. Han kan bli en viktig del i alle lag, men som spiss er det forventet at du gjør mål, avslutter Taylor.