Carragher irritert på pressen

Jamie Carragher slår i dag tilbake mot engelske søndagsaviser, som han mener har feilsitert han på at Liverpool ikke kan vinne ligaen. Samtidig benytter han anledningen til å skryte av Peter Crouch.

Jamie Carragher slår i dag tilbake mot engelsk presse, som han mener har vridd på han utsagn om Liverpools sjanser til å vinne ligamesterskapet. Flere aviser og nettsteder slo stort opp at Liverpools visekaptein avskrev sitt eget lags sjanser før en eneste ball var sparket i ligaen.

I dag insisterer Carra på at han tror Liverpool har hva som skal til for å gå til topps også i den hjemlige serien. – Jeg ble veldig skuffet når jeg så overskriftene i søndagsavisene i forrige uke, der jeg angivelig skulle ha sagt at vi ikke kunne vinne ligaen. Det er en viss forskjell på å bli spurt om ”Liverpool kan vinne ligaen?” og å bli spurt om ”Liverpool vil vinne ligaen?”, sier en irritert visekaptein til liverpoolfc.tv.

- Selvsagt tror jeg vi kan vinne ligaen, men det er ikke måten vi gjør det på i Liverpool å gå ut før sesongstart og proklamere at vi kommer til gjøre det. Jeg kommer aldri til å si at vi definitivt kommer til å vinne ligaen i år. Men samtidig er jeg den siste personen som vil være defensiv og avskrive våre vinnersjanser før en ball er sparket. Vi starter alle sammen likt i august, og vi har bevist i Champions League at vi kan nå til topps, legger han til.

- Jeg er trøtt og lei av å høre om at vi bare kan kjempe om fjerdeplassen, så når vi begynner sesongen mot Middlesbrough er det med troen på at vi kan gå helt til topps. Deretter får vi se hvordan sesongen utvikler seg.

Imponert over Crouch
Carragher benytter samtidig anledningen til å fortelle hvor imponert han er over Peter Crouch så langt.
– Peters førstetouch på trening har bekreftet for alle hvilken god spiller han er. Ved et tilfelle kontrollerte han en høy ball, driblet seg forbi to mann og skaffet straffespark. Alle applauderte han etterpå, selv om det falt lettere for meg enn mange av de andre, ettersom jeg spilte på hans lag, spøker Carragher.

- Jeg tror han har bevist hva vi allerede hadde en mistanke om. Han er ikke bare enn som vinner hodedueller, men han er god på bakken også. Du kunne også se det ut fra målet han la opp til på lørdag. Forsvarere skal få sin fulle hyre med å stoppe han utover sesongen.

- Det fine for manageren er at han nå har fire toppspisser å velge mellom, og alle bidrar med forskjellige ting til laget. Cisse og Baros har fart, mens Morientes er en av de mest finslepne spillerne jeg noen gang har sett. Det handler om å ha valgmuligheter. Det var tider sist sesong der vi nesten ikke hadde skadefrie spisser. En slik situasjon kan vi ikke la oppstå igjen, spesielt fordi vi skal spille om seks troféer i år om vi reiser til Japan for klubb-VM, avslutter Carragher.