Cheyrou blir solgt - Amerikanere på omvisning i Stanley Park

Liverpool Echo skriver i dag at Liverpool ser ut til å få solgt Bruno Cheyrou i januar. Nytt tap for U18. Amerikanere besiktiget stadiontomten i Stanley Park.

Liverpool ser endelig ut til å klare og kvitte seg med den franske midtbanespilleren Bruno Cheyrou. Liverpool Echo skriver i dag at Bordeaux skal være villige til å legge £1M på bordet for Anfield-floppen når transfervinduet åpner i januar. Cheyrou har som kjent spilt på utlån for den franske klubben denne høsten, og har imponert såpass at de røde nå ser ut til å få igjen litt av utlegget på £3.7M som Gerard Houllier betalte for spilleren sommeren 2002.

Tredje strake tap for U-18
Liverpool U18 gikk på sitt tredje strake nederlag, da man tapte 1-0 for Manchester City på hjemmebane i dag. De røde ble dermed også passert av City på tabellen. Les kampreferatet her.

Amerikanere i Stanley Park
Flere rapporter fra folk på vei til kamp på Anfield i dag, forteller om en delegasjon amerikanere som var i ferd med å besiktige den nye stadiontomten sammen med Rick Parry. Liverpools daglige leder skal ha lagt ut om om stadionplanene, pekt og forklart til en større amerikansk delegasjon. Trolig representanter for Kraft-gruppen. Det ble overhodet ikke lagt skjul på hva som foregikk, og folk vi har vært i kontakt med kunne uhindret ta bilder av opptrinnet.