Cisse etterforskes av politiet

Djibril Cisse vil bli forhørt av politiet etter at han klapset til frekk gutt. Benitez mener at spillet har vært bedre enn resultatene tilsier.

Cisse mislikte frekt stunt
London-politiet etterforsker for tiden Djibril Cisse, etter at en 15 årig gutt har hevdet at han ble overfalt av Liverpool-spissen. Den unge gutten hevder at han ble slått i hodet av Cisse i en park i London Docklands på fredag.

- Vi ble tilkalt like før klokken syv om kvelden, etter et påstått overfall mot en 15-åring. Fornærmede påstod at han hadde blitt slått i hodet, men behøvde ikke legehjelp som følge av slaget, bekrefter en talskvinne for London-politiet til Liverpool Daily Post.

Cisse ble ikke arrestert, men vil bli innkalt til forhør på et senere tidspunkt, etter hendelsen.

Liverpool-spissen skal ha deltatt i innspillingen av en reklamefilm, der scenen var en noe spesiell landskamp mellom England og Frankrike. 15-åringen skal ha gått frem til Cisse, og latt som han skulle håndhilse på stjernen, for så å trekke hånden tilbake og peke nese til han. Cisse syntes ikke dette stuntet var særlig morsomt, og blir nå altså anklaget for å ha klapset til den frekke gutten.



Rafa mener de røde har spilt bedre enn resultatene viser
Etter tapet for Chelsea anser Rafael Benitez det som en av sine viktigste oppgaver å få sine spillere til å fokusere på det positive, frem mot neste ligakamp mot Blackburn om snaue to uker. Liverpool er nå hele 17 poeng bak Chelsea på tabellen, med to kamper to gode, men dette anser spanjolen som irrelevant i tiden som kommer.

- Jeg er ikke interessert i Chelsea, og hva de gjør. Jeg er bare interessert i mitt eget lag, og jobben vi har å gjøre for å bli bedre. Ja, vi er 17 poeng bak, men akkurat nå betyr det fint lite om vi er 14, 15, 16 eller 17 poeng bak. Jeg velger kun å se fremover til neste kamp, og vil ikke snakke om eller tenke på noe annet, sier en tindrende klar Benitez.

- Det var et stygt tap, men vi kan hente positive ting fra kampen. Vi spilte bra i første omgang, og kontrollerte kampen mot et godt lag. Hvor mange sjanser hadde Chelsea før straffesparket? Svaret på det viser at vår plan virket, og at vi hadde god kontroll.

- Vi har spilt bedre enn våre resultater viser så langt. Marginene er små mellom uavgjort og seier, mener Liverpools manager.