Cisse modererer seg

Djibril Cisse ble i går sitert på at han var desperat etter å forlate Liverpool. Nå har han sendt ut en egen pressemelding, der han modererer seg kraftig, og presiserer at han akter å kjempe for plassen sin.

Djibril Cissé har nå moderert sine uttalelser, om at han vil forlate Liverpool om han ikke får mer spilletid, kraftig. Etter Frankrikes pressekonferanse i går brukte London-pressen krigstypene vedrørende Cissés Liverpool-fremtid. Overskrifter antydet sågar at franskmannen var desperat etter å forlate de røde. Nå har 24-åringen sendt ut en pressemelding, der han presiserer at dette ikke er tilfelle, og at han tvert i mot elsker å spille i England og at han akter å bli i Liverpool og kjempe for plassen sin.

- Når jeg er så heldig å starte en kamp for Liverpool er det som høyreving. Det er ikke min naturlige posisjon, men jeg gjør det for laget. Dersom ting ikke blir annerledes innen desember, tror jeg at jeg vil forlate klubben, uttalte han på den nevnte pressekonferansen med det franske landslaget før VM-kvalifiseringenskampen mot Sveits på lørdag.

Dette fikk enorm oppmerksomhet i engelske medier, og Sky Sports var mellom dem som slo stort opp at Cissé ikke ønsket å spille for Liverpool mer. Ikke mange timene etterpå kom så kuvendingen, i form av følgende pressemelding:

”Etter ryktene i deler av engelsk presse, og i særdeleshet Sky Sports, vil jeg presisere at jeg elsker å spille fotball i England og Liverpool. Jeg ønsker å fortsette i klubben, og kjempe for plassen min.

På pressekonferansen her tidligere i dag, sa jeg simpelthen at dersom min situasjon i Liverpool ikke har endret seg innen januar 2006, så må jeg vurdere min fremtid i klubben, og se på muligheten for å finne en klubb hvor jeg får spilletid frem mot VM i Tyskland.”