Crouch får sin hjemmedebut

Rafael Benitez antyder til Liverpool Echo at Peter Crouch starter kampen mot Kaunas i morgen. Schalke hevder de får låne Baros. Ince legger opp. Nye Kuyt-rykter.

Rafael Benitez tror at Liverpools ferskeste rekrutt, Peter Crouch, kan være en katalysator for flere mål fra midtbanen. Spanjolen er av den formening at Crouch vil gi mer tid og rom for typer som Steven Gerrard, Luis Garcia og Bolo Zenden å boltre seg i, og anser også den lange engelskmannen som den perfekte tilrettelegger for sine fremadstormende midtbanespillere.

Nå ser Liverpool-manageren frem til å se sin nye yndling i aksjon på Anfield for første gang, i returoppgjøret mot Kaunas i morgen kveld. – Peter har trent bra den siste tiden, og har spilt bra i de kampene han har vært involvert i. Jeg er veldig godt fornøyd med han, uttaler han.

- Anfield-publikumet vil få se at Peter kan gi vårt spill en ny dimensjon i morgen. Når ballen blir spilt opp til han, holder han på den til han kan spille fri andre spillere på vei fremover. Han vil bidra til å gi våre midtbanespillere trygghet til å angripe mer. Jeg er også sikker på at Peter vil score mål selv, for han har en god statistikk i Premier League, slår Benitez fast.

Det er ventet at Peter Crouch får sin hjemmedebut i morgen kveld, og det vil vel heller ikke forbause noen om Anfield-publikumet får se Mohamed Sissoko i aksjon for første gang.

Schalke hevder de får låne Baros
Schalke hevder i dag at Liverpool går med på å låne ut Milan Baros med sikte på en permanent overgang neste sommer. Dette skriver den tyske avisen Bild. – Vårt trumfkort er at spilleren ønsker å komme til oss, og Liverpool har sagt at han kan komme til oss på lån med muligheter for en permanent avtale senere, uttaler Schalkes Rudi Assauer.

Liverpool.no finner det bemerkelsesverdig at Liverpool lar en spiller som bare har to år igjen av kontrakten gå på lån til en annen klubb. Ikke minst med tanke på at de røde tidligere har stått hardt på at de ønsker £7M for spilleren. Vi tror derfor at det kan være lurt å avvente uttalelser fra Anfield før man tar signalene fra Tyskland på alvor.

Paul Ince sin siste sesong
Tidligere Liverpool-spiller Paul Ince annonserte i dag at han legger opp som aktiv fotballspiller etter den kommende sesongen. Ince avslutter dermed en innholdsrik karriere med spill hos Wolverhampton Wanderers på nest høyeste nivå i England.

Nye rykter om Kuyt
Nettstedet Sport Network hevder at Liverpool er i ferd med å gjenoppta interessen for Dirk Kuyt, som en følge av at Milan Baros er på vei bort fra kubben. Nettstedet skriver at selv om Feyenoord avslo et tilbud på £7.5M fra de røde for en stund siden, vil de trolig takke ja om Liverpool legger £10M på bordet. Det hevdes at disse pengene vil bli gjort tilgjengelig om de røde kvalifiserer seg til gruppespillet i Champions League. Dirk Kuyt og hans agent Rob Jansen skal imidlertid ikke ha hørt noe om dette, og vi tror disse ryktene bør tas med en solid klype salt.