Crouch går ikke i dekning

Peter Crouch akter ikke å gjemme seg bort selv om målene uteblir. UEFA-heder til Liverpool-personligheter. Mourinho mener CL-kampen mot Liverpool er betydningsløs. LFC advarer mot internett-bedragere.

Peter Crouch akter ikke å gå i dekning, selv om det ikke ble scoring i hans 16. kamp for Liverpool heller. Etter en utmerket kamp mot Real Betis, manglet han likevel prikken over i’en. Scoringene. Det skortet ikke på sjanser, men igjen var ikke marginene på den lange spissens side. Etterpå innrømmet han at det var frustrerende å ikke få hull på byllen denne gangen heller.

- Selvsagt er det frustrerende, men det er resultatet som er det viktigste. Jeg følte vi hadde kontrollen hele tiden, og jeg syntes vi hadde fortjent å vinne. Jeg fortsetter å være på rett plass, og jeg har hele tiden sagt at jeg ikke akter å gjemme meg. Nå håper jeg bare målene vil komme snart, uttaler Crouch selv om saken.

Crouch insisterer på at hans selvtillit ikke blir påvirket av måltørken, og er selv skråsikker på at han snart skal betale tilbake for den enorme støtten han får fra tribunene for tiden.

- Det er frustrerende når du ikke får mål på slike sjanser som jeg hadde mot Betis, men det er den veien ting ser ut til å gå for meg om dagen. Så snart jeg gjør et mål, vil det fort komme flere. Jeg syntes laginnsatsen i kampen var meget god.

Støtte fra Carragher
Jamie Carragher mente i liket med manager Rafael Benitez at Peter Crouch var banens beste mot Betis i går kveld.

- Vi sier alltid at spisser blir bedømt ut i fra antall mål de scorer, men det er ikke alltid riktig å gjøre det. Peter Crouch har mange andre sider ved sitt spill som gjør han viktig for oss. Han var trolig vår beste spiller mot Portsmouth i helgen, og er det igjen mot Betis. Alle ønsker at han skal score, men så lenge han spiller så bra som i går, er alle fornøyde.

Carragher er også meget godt fornøyd med å være klar for neste runde i turneringen, etter den målløse kampen på Anfield.

- Når trekningen for Champions League ble gjort i Monaco, skjønte vi at vi hadde havnet i en tøff pulje. Betis var ranket som fjerdelag i gruppa, men de endte opp som nummer tre i den spanske ligaen og vi skjønte de var et godt lag. At vi nå er sikret avansement og slipper å reise til Stamford Bridge for å få et resultat, er fantastisk. Vi gjør det bra om dagen, men det bør vi gjøre også. Folk forventer det av Liverpool, uttaler Carra.

Heder til Dalglish, Neal og Paisley
Som vi nevnte i gårsdagens kampreferat, gjorde UEFA stas på tre store Liverpool-personligheter i pausen under Liverpools kamp mot Real Betis. Som en del av 50-årsmarkeringen for Europacupene kunne Kenny Dalglish, Phil Neal og Bob Paisleys to sønner motta hedersbevisninger for Liverpools strålende bidrag i Europacupene.

Mourinho: - Liverpool-kampen blir irrelevant
Etter at Chelsea i går slo Anderlecht 2-0 i Belgia, og dermed er klar for avansement i Champions League sammen med Liverpool allerede før lagenes innbyrdes møte i siste runde, slår Chelsea-manageren fast at oppgjøret på Stamford Bridge 6.desember nå blir fullstendig betydningsløst.

- Vi ønsker å vinne kampen mot Liverpool for å vinne gruppen, men det vil uansett bli uten betydning fordi alle topplagene vil uansett være kvalifisert til neste runde. Vinner du gruppen kan du trekke Real Madrid. Blir du nummer to kan du trekke Lyon. Hva er forskjellen på å få Juventus eller Bayern München i neste runde? Vi får se hva det blir til, sier ”The Special One”.

- Det ville ha vært mer spennende om Chelsea spilte mot Liverpool, og begge lagene måtte vinne for å gå videre. Men jeg foretrekker det slik det er nå, med at begge lagene er klare for avansement. De siste tre kampene i Champions League mellom oss har endt 0-0, 1-0 og 0-0, så kanskje dette kan bli en god kamp i stedet. Jeg vil plukke et lag med riktig mentalitet, og det vil forhåpentligvis Rafael Benitez også.

- Vi ønsker uansett å slå Liverpool, og de ønsker å slå oss. Alle ønsker å vinne, og i Chelsea spiller vi alltid for å vinne alle kamper. Vi ønsker å avslutte som vinnere av gruppen, men når det gjelder konsekvensene av å ende som nummer en eller nummer to, så ser jeg ikke de store forskjellene. Det er uansett mange gode lag som kommer til å ligge i hatten. I fjor vant vi gruppen, men måtte spille mot Barcelona i vår neste kamp.

Klubbens kaptein, John Terry, er ikke helt enig, og mener at det er viktig for Chelsea å slå Liverpool, slik at man får enklere motstand i neste runde.

- Å vinne gruppen er veldig viktig med tanke på det videre cupspillet. Det er også psykologisk viktig å vinne gruppen, og det vil være en stor prestasjon, sier Terry.

Advarer mot internett-bedrageri
Liverpool FC går i dag ut i mediene og advarer mot internett-bedragere som utnytter klubbens suksess til å stjele tusenvis av pund fra godtroende mennesker. Bedragerne sender e-mailer til tilfeldige mottakere, der de melder at mottakerne har vunnet £500 000 i et lotteri sponset av klubben, som en av 40 vinnere. Firmaene som står bak bedrageriet kaller seg Liverpool Promotions eller Liverpool Awards. I mailene blir mottakerne bedt om å betale et administrasjonsgebyr, slik at gevinstene kan overføres til deres kontoer. På denne måten tjener firmaene store penger fra lettlurte folk.

Mailene kommer fra en Yahoo internettadresse, og ser ut til å være sendt fra Texas, USA.

Xavier kan få sparken
Tidligere Liverpool-forsvarer Abel Xavier står i fare for å få sparken i Middlesbrough, etter at han i går ble supsendert i 18 måneder av UEFA for doping. Dersom portugiseren ikke lykkes med en appellsak, vil Teeside-klubben gi 32-åringen avskjed på grått papir.

Xavier er den aller første spilleren i Premier League som har blitt tatt for bruk av et prestasjonsfremmende dopingmiddel, etter at han testet positivt etter en europacupkamp med Middlesbrough tidligere i høst.

Middlesbrough-manager Steve McClaren uttaler i dag at det ikke er noen plass for slikt i sporten, og dermed skulle Xaviers videre fotballkarriere henge i en meget tynn tråd.

- Vi vil alltid fordømme doping. I denne situasjonen er det bare beklagelig at vår klubb er involvert, uttaler McClaren.

Manageren vil sammen med Boro-formann Steve Gibson nå møte Xaviers representanter for å diskutere fremtiden. Xaviers representanter har antydet at de vil ta saken videre til en appelldomstol, ettersom 32-åringen fortsetter å hevde sin uskyld. Ettersom portugiseren kun har en ettårskontrakt med Middlesbrough, er det uansett lite sannsynlig at han noen gang vil spille for nord-øst klubben igjen.