Crouch glad for nettkjenning - men får bare en

Peter Crouch jublet over endelig å ha funnet nettmaskene etter solide 3-0 over Wigan, men i følge Sky Sports får han godkjent bare en scoring. Kampens første scoring skal offisielt være registrert som selvmål.

Peter Crouch var i strålende humør etter 3-0 seieren over Wigan i dag. Den lange spissen kunne som kjent juble over sin første scoring for de røde, og dermed er endelig tidenes måltørke over! Nå ser det ut til at Crouchy kun blir bokført med en scoring i dag, da Sky Sports hevder at det fra offisielt hold blir sagt at den første scoringen blir registrert som selvmål av Wigan-keeper Pollitt. Sistekansen bokset som kjent ballen noe klønete over egen målstrek.

Uansett, selvtilliten er nå skyhøy i de rødes leir, etter lagets sjette ligaseier på rad. Crouch var fast bestemt på at ingen skal få ta fra han også det første målet, men slik ser det altså ikke ut til at de høye herrer vil det.

- Den første scoringen var jeg selvsagt noe heldig med. Det var et skudd i retning mål, men ballen traff en forsvarer og gikk i en høyere bane enn intensjonen var. Går denne scoringen til panelet for omstridte scoringer, vil jeg fortelle dem at dette definitivt var min scoring, uttalte Crouch umiddelbart etter kampslutt.

- Jeg er ingen selvhøytidelig person av natur, men jeg må være ærlig å si at denne måltørken har påvirket meg negativt. Jeg har vært langt nede til tider. Jeg har fått mye kritikk den siste tiden, så det var ekstra stort å score i dag. Forhåpentligvis kan lykken nå snu, slik at jeg scorer mer regelmessig.

- Det var en god laginnsats, og vi kan igjen glede oss over tre poeng. Vi er oppe på andreplass nå, og spiller bra. Forsvaret holdt nullen igjen, og det gjør også livet på topp lettere. Alt dette gir oss selvtillit, og det lover bra for fremtiden.