Crouch håper på ligadebut mot Spurs

Peter Crouch sikter seg nå inn på ligadebut mot Tottenham, etter comeback på reservelaget i går kveld. Warnock trives i Englands-troppen. Portugisisk ving linkes.

Peter Crouch satser nå på å få sin ligadebut på White Hart Lane mot Tottenham lørdag 10.september, etter at han i går kveld kom helskinnet fra innhoppet for reservelaget på The Hawthorns. Den lange spissen fikk 25 minutter på banen mot reservemannskapet til West Bromwich, uten å kjenne noe til hamstringskaden.

- Jeg har trent som vanlig i et par dager, og det var hele tiden planen at jeg kun skulle spille i 25 minutter. Jeg følte meg fin, og jeg kom fra innhoppet uten noen form for problemer. Nå ønsker jeg å komme i form for å være klar til Tottenham-kampen, forteller Crouch til liverpoolfc.tv i dag.

- På grunn av landskampene får jeg en uke til med trening på meg før kampen. Det var frustrerende å bli skadd så tidlig i min Liverpool-karriere, men jeg var jo uansett suspendert til de to første ligakampene, sier Crouch i et forsøk på å trøste seg selv.

- Nå er jeg rastløs etter å debutere for Liverpool i ligaen, og vil jobbe hardt for å være klar til Tottenham-kampen, avslutter han.

Warnock elsker livet med landslaget
Stephen Warnock trente for første gang i sitt liv med det engelske A-landslaget i går, og scouseren innrømmer at han er henrykt over det han nå opplever. Han innrømmer at det vil ta tid før han venner seg til det internasjonale nivået, men han er bevisst på at han skal få mest mulig ut av landslagsinnkallelsen.

- Det har vært en flott start på sesongen for meg, og jeg håper bare det fortsetter slik. Jeg vil lyve om jeg ikke innrømmer at jeg var spent på om jeg kom med i Englands-troppen, fordi flere hadde annonsert at jeg ville bli inkludert. Blant annet hadde Steven Gerrard og Jamie Carragher antydet at jeg hadde muligheter. Jeg ville ikke skru forventningene for mye i taket, men jeg var lettet når jeg fikk vite at navnet mitt stod på listen, forteller Warnock til liverpoolfc.tv.

- Det hjelper meg at jeg kjenner guttene fra Liverpool, inkludert Chris Kirkland, når vi ble samlet med landslaget. Jeg reiste for øvrig ned til St. Albans sammen med Chris, avslører venstrebacken.

- Nå handler det mest om å bli vant til hvordan ting fungerer her, og så vil jeg gjøre mitt beste for å imponere. Jeg er glad over å få sjansen, og jeg ønsker å vise manageren hva jeg er i stand til å utrette. Jeg aner ikke om jeg kommer til å være involvert i kampene mot Wales og Nord-Irland. Ashley Cole er trolig den beste venstrebacken i verden, men jeg er klar om det er bruk for meg, avslutter han.

Simao-link
Portugiske medier hevder i dag at Liverpool er ute etter Benficas hurtige ving Simao på den siste dagen før transfervinduet stenges. Portugiserne skal imidlertid forlange £10M for spilleren, og så mange penger tviler vi på at Liverpool er villige til å bruke på en høyrekant. Noen rapporter påstår sågar at de røde kommer til å tilby Djibril Cisse i bytte. Simao Sabrosa er for øvrig Benficas kaptein.