Crouch håper på nettkjenning

Peter Crouch håper på spilletid og nettkjenning mot Kaunas i morgen. Jerzy Dudek gir ikke opp Liverpool-karrieren.

Peter Crouch imponerte i sin første kamp for de røde, mot Olympiakos i Liechtenstein. Nå håper han å slippe til på nytt mot FBK Kaunas i morgen, og at han også kan få den etterlengtede første nettkjenningen for sin nye klubb.

- Jeg gledet meg stort over å trekke den berømte røde trøya over hodet for første gang. Det var en drøm som ble virkelighet for meg, og nå ser jeg bare frem mot nye kamper for Liverpool. Jeg håpte på scoring i debuten, men det ble ikke slik. Men jeg har blitt fortalt at nettkjenningen min som ble annulert for offside egentlig ikke burde ha blitt det. Men når målet ikke kom mot Olympiakos, kan det kanskje komme mot Kaunas i morgen dersom jeg får spille, sier den lange spissen til liverpoolfc.tv i dag.

45 minutter mot Olympiakos var nok til å stilne kritikken blant mange av tvilerne. – Fordi jeg er så lang er det mange som tror jeg bare er god på hodet. Men de vil få se at jeg kan bruke føttene også. Jeg liker å få ballen i beina, og jeg kan å bruke den langs bakken, noe som nok kommer godt med på Anfield, ettersom det alltid har vært måten Liverpool spiller på.

- Raidet mitt i forkant av vårt første mål mot Olympiakos er minst like karakteristisk som hodestyrken min. Akkurat dette raidet var kanskje litt i overkant vilt, for å være ærlig, men jeg ønsket å få fyrt av et skudd selv, og ballen falt heldig for Luis Garcia som tok godt vare på sjansen sin.

- Med tanke på resten av sesongen har jeg satt meg selv som mål å score et visst antall mål, noe jeg gjør foran hver sesong. Men hvor mange dette dreier seg om, vil jeg holde for meg selv. Jeg vet at om jeg scorer mål og spiller bra, vil det hjelpe laget, og forhåpentligvis vil det bidra til den suksessen alle ønsker at vi skal ha.

Dudek vil kjempe med Reina
Jerzy Dudek uttaler til Liverpool Echo i dag at han blir i Liverpool for å kjempe med Jose Reina om keepertrøya. – Jeg kommer kun til å fokusere på å jobbe hardt på trening, og håpe at det holder til å få være en del av stallen her. Men jeg vet ikke hva som vil skje, sier en usikker polsk sisteskanse.