Crouch håper på ny landskamp

Peter Crouch håper å få sin tredje landskamp mot Polen, og satser på å finne nettmaskene. Leeds-spiller på blokka til de røde.

Ettersom England nå allerede er klare for VM i Tyskland, har det gitt Peter Crouch håp om mer spilletid med de tre løvene på brystet mot Polen på onsdag. Kampen vil avgjøre hvem som blir gruppevinner i gruppe 6, men har ellers ingen vesentlig betydning.

Crouch anser imidlertid dette som en god sjanse til å score sitt første landslagsmål, og ergo også første mål for sesongen sett under ett. Bare en ubetenksom David Beckham, som stjal ballen fra Crouch foran blank goal, hindret han scoring mot Østerrike.

- Vi må gå til verket mot Polen med samme innstilling som mot Østerrike. Vi har tro på at vi kan vinne denne også, etter lørdagens seier. Vi satser også på å gjøre flere mål mot Polen, sier Crouch.

Liverpool følger ung Leeds-spiller
Leeds sin 18 år gamle midtbanespiller Simon Walton er en spiller Liverpool skal ha hatt i kikkerten en tid. Nå går ryktene om at de røde vurderer å hente spilleren til Anfield i januar. Walton startet 25 kamper for Leeds i fjor, men har ikke spilt førstelagsfotball så langt denne sesongen, på grunn av skadeavbrekk og formsvikt.