Crouch kan rekke supercupfinalen

Peter Crouch kan rekke supercupfinalen, men bortekampen mot Tottenham er mer realistisk. Kewell snart i trening igjen. Owen vil ikke til Lyon. Ny fysioterapeut. Carson holdt nullen. Raven skadet.

Liverpool Echo skriver i dag at Peter Crouch er i rute til å gjøre comeback etter sin hamstring-strekk i bortekampen mot Tottenham 10.september. Crouch er uansett uaktuell til lørdagens kamp mot Sunderland på grunn av suspensjon, men skaden han pådro seg i kampen mot Kaunas på Anfield gjør at han helt sikkert også mister hjemmekampen mot CSKA Sofia på tirsdag. Den lange spissen har imidlertid en liten mulighet til å bli klar til supercupfinalen mot CSKA Moskva fredag i neste uke. Men kampen mot Spurs i London forblir nok den mest realistiske comeback-datoen for Crouch.

Harry snart tilbake
Manager Rafael Benitez føler seg også ganske trygg på at Harry Kewell (bildet) snart vil være tilbake i trening etter sin brokkoperasjon.

- Jeg håper og tror at flesteparten av våre skadde spillere vil være tilbake igjen om en tre-fire ukers tid, uttaler spanjolen i dag.

Owen vil ikke til Lyon
Liverpool Echo skriver også at Michael Owen har ingen intensjoner om å bli gjenforent med Gerard Houllier i Lyon. Den tidligere Liverpool-manageren er ventet å legge inn et bud på Owen etter at han fikk £24M å rutte med etter salget av Michael Essien til Chelsea. Owen ser ut til å ha bestemt seg for at han vil tilbake til Anfield, og spilleren skal ifølge Chris Bascombe være bekymret for at et eventuelt Lyon-bud vil gjøre det vanskeligere for Liverpool å hente han tilbake.

Trass i at de har hentet en stjernespiss i John Carew tidligere i sommer, skal både Houllier og hans sjef Jean Michel Aulas ha uttrykt sin beundring for Owen.
– Dersom noen spør meg om jeg vil ønske Michael Owen velkommen til klubben, så er svaret selvsagt ja, uttaler Lyon-formann Aulas.

Ny fysio
Liverpool forventes for øvrig å utnevne England U-21 fysioterapeut Rob Price som Dave Galleys erstatter. Galley forlot som kjent nylig de røde til fordel for Derby County.

Carson holdt nullen
Liverpools reservemålvakt Scott Carson holdt nullen da England U-21 vant 1-0 over Danmark i gårsdagens vennskapskamp i København. Carson spilte kun første omgang i denne kampen. De rødes midtbanespiller John Welsh ble ikke tatt med i kamptroppen.

Raven skadet
For dem som lurer på hvorfor David Raven ikke var med i reservelagstroppen mot Everton, kan vi opplyse at unggutten skal ha pådratt seg en lyskestrekk. Raven og Welsh har for øvrig spurt Rafael Benitez om å få bli lånt ut denne sesongen, men begge har fått avslag på denne forespørselen. Burnley var visstnok interessert i å ta Raven på lån, mens Benitez ønsker hard valuta for Welsh, som skal være til salgs for den klubben som først hoster opp £1M.

Luzi er historie
Liverpool skal nå ha betalt ut Patrice Luzi for den resterende kontraktstiden, og den franske keeperen skal ha forlatt Liverpool. Luzi er i alle fall omsider strøket fra alle klubbens offisielle squadlister. Franskmannen fikk en kamp for de røde, et innhopp borte mot Chelsea.