Crouch: - Måltørken vil ikke vedvare

Crouch synes det ikke er lett å spille ensom spiss, og får støtte av Carragher. Sistnevnte mener at Crouch vil komme bedre til sin rett med en spiss ved siden av seg. Djibril Cissé kritiserer Benitez.

Peter Crouch har spilt åtte kamper for Liverpool etter £7M-overgangen fra Southampton i sommer, men har fremdeles til gode å score. 24-åringen er likevel ikke bekymret for måltørken.

- Jeg har akkurat kommet tilbake fra skade og det å spille alene på topp kan begrense mulighetene litt. Målene vil komme, uttaler Crouch.

- Jeg ønsker å spille i de store kampene. Det er derfor jeg gikk til en klubb som Liverpool og jeg spent på å få spille for England. Dersom man ikke makter å takle presset, så bør man ikke spille på dette nivået. Man må tåle presset.

Crouch debuterte for England mot Colombia i mai, i en kamp Michael Owen lagde hattrick. Nå kan duoen bli å finne sammen på topp for England igjen.
- Vårt samspill ser ut til å fungere og jeg likte virkelig å spille sammen med en av hans kaliber. Han og jeg jobbet bra sammen forrige gang, og dersom jeg blir tatt ut på laget, så vil det forhåpentligvis være slik denne gang også.

Crouch har alltid fått oppmerksomhet grunnet høyden sin – 201 cm, og hans spesielle fysiske forutsetninger kan gjøre at han får en plass i den engelske startoppstillingen fremfor Defoe og Bent.
- Jeg er ulik de andre spissene vi har i England. Dette er store kamper og jeg vil like å være involvert i dem.

For øvrig håper Crouch at hans skeptikerne blir færre og færre.
- Jeg tror at mer jeg spiller, så vil flere folk ta meg seriøst. Nå som jeg har fått anerkjennelse ved å spille for England og at jeg er i en stor klubb som Liverpool, vil forhåpentligvis folk se at jeg kan spille godt. Jeg har nok tro på at jeg kan ta steget opp på dette nivået og forhåpentligvis kan jeg få vist det nå.

Crouch drømmer om å få være med til VM-sluttspillet, forutsatt at England kvalifiserer seg.
- Hvis man kan imponere i disse kampene, så har man en god mulighet til å være med til VM. Det er det jeg tror alle her vil.

Carragher støtter Crouch
Lagkamerat Jamie Carragher tror også Peter Crouch hadde kommet bedre til sin rett med støtte av en spisskollega helt fremme i klubbkampene.
- Jeg synes synd på ham at han må spille alene på topp fra tid til annen. Jeg tror han muligens ville ha gjort det bedre med en spiss ved siden av seg. Han har ikke misset særlig med sjanser for Liverpool, fordi vi har ikke skapt nok for ham, for å være ærlig, sier Carragher.

Cissé kritiserer Benitez
Allerede på tirsdag kunne man lese her på Liverpool.no at Djibril Cissé vil vurdere å flytte på seg i januar dersom han ikke får mer spilletid for Liverpool. Cissé har startet ofte på benken for de røde og på dagens pressekonferanse med det franske landslaget kritiserer han Benitez’ disposisjoner mot Chelsea, hvor han først fikk komme inn i det 81.minutt, på stillingen 1-3.
- Jeg kunne forstå manageres valg dersom vi var ligaledere og hadde en rekke av seirer. Men det er langt unna av å være slik. For å vise meg frem, trenger jeg mer tid på banen. Mot Chelsea lå vi under 1-4 da jeg kom inn. Hva kunne jeg gjøre? Å score et mål ville ikke forandre utfallet av kampen. Han (Benitez) er ikke en type som snakker mye, og jeg er ikke en kar som går til manageren fordi jeg ikke spiller, sier en frustrert Cissé, og legger til at Olympique Marseille vil være førstevalget dersom han forlater Anfield, men utelukker heller ikke en klubb i Spania.