Crouch nærmer seg med stormskritt

Rafael Benitez bekrefter i ettermiddag at Peter Crouch nå står øverst på hans handleliste, og han ønsker at spilleren skal være med Liverpool på treningsleiren i Sveits. Rick Parry sitter nå i samtaler med Southampton. Gregory Vignal klar for Portsmouth.

Rafael Benitez avslører på Liverpools offisielle nettside nå i ettermiddag at man er i gang med samtaler med Southampton med det mål for øyet å bringe Peter Crouch til Anfield i løpet av uken.

 

Liverpool har blitt linket til den hengslete spissen hele sommeren, og i dag innrømmer Benitez for første gang at den engelske landslagsmannen nå står på toppen av hans ønskeliste.

 

- Jeg ønsker å hente Peter Crouch til Liverpool. Jeg liker spilleren, og han vil være en god tilvekst til vår tropp. For øyeblikket er Rick Parry i samtaler med Southampton, og forhåpentligvis kan man komme til enighet. Jeg ønsker at Peter drar sammen med resten av troppen på treningsleir til Sveits, sier Benitez til liverpoolfc.tv.

 

At manageren går ut på denne måten på klubbens offisielle nettsider før en overgang er i boks, er høyst sjeldent, og skulle indikere at forhandlingene om spillerens overgang er langt fremskredet.

 

Vignal blir Portsmouth-spiller

Den franske venstrebacken Gregory Vignal, som ble frigitt av Liverpool etter sesongslutt, har i dag bestått legetesten og skrevet under en 2-årskontrakt med Portsmouth. Vignal tilbrakte sist sesong på lån hos Rangers, og har også være på tilsvarende opphold i franske Rennes og spanske Espanyol i løpet av sin karriere på Merseyside. 23-åringen må sluttføre noen mindre detaljer med Liverpool før overgangen formelt er i orden.

 

- Vi er glade for å ha signert en ny kvalitetsspiller som kan spille i flere posisjoner, uttaler Portsmouth-formann Milan Mandaric til Pompeys offisielle nettsted.