Crouch takker supporterne

Peter Crouch er glad for at de rundt ham har gitt sin støtte. - Det er en fordel å vinne sin gruppe i Champions League, mener Crouch. Se hvem som er aktuelle motstandere i 1/8 finalen i CL pr. i dag.

Crouch stoppet måltørke
Mens det diskuteres om 1-0 mot Wigan offisielt skal registreres som et selvmål eller en scoring for Peter Crouch, er angriperen selv først og fremst glad for at han nå endelig har kommet på scoringslistene.  Måltørken til den høye angriperen har vært et yndet tema i media, og det har ikke manglet på kritikere, men Crouchy er takknemlig for den støtten han har fått i og rundt Liverpool FC.

- Jeg kan ikke berømme supporterne nok, sier Peter.  – De ønsket at jeg skulle scoret og dette er et mål ikke bare for meg og laget men også for dem.

- Folk rundt Liverpool har vært glimrende.  Det er andre som har hatt sin oppfatning, men kanskje ser ikke de like mange kamper som våre fans.  Lagkameratene, manageren og fansen har vært førsteklasses.  Det er mye lettere når de folkene som betyr noe tror på deg.

- Men jeg tror også på meg selv og tror at jeg nå kan få en periode med flere scoringer.




Fordel som gruppevinner?
Liverpool vil vinne gruppe G i Champions League dersom de greier minst uavgjort mot Chelsea på Stamford Bridge i morgen.  Rafael Benitez har antydet at det kan være aktuelt å spare noen spillere i et gruppespill hvor begge de engelske lagene allerede er kvalifisert for 1/8 finalen, men Peter Crouch mener det kan være en fordel å være i halvdelen av vinnere når trekningen blir foretatt 16.desember.

- Folk sier at det ikke betyr noe om vi vinner gruppa, men det gjør det.  Det dreier seg om stolthet og vi vil gjerne komme foran Chelsea.  Det vil også være noen vanskelige lag som er vinnere av de andre gruppene.  Alle lag som man kan møte i cupspillet vil være vanskelige motstandere, men det kan være en fordel å være i trekningen som vinner.

Før siste kamprunde er dette de syv lagene som leder de øvrige gruppene:  Bayern München, Arsenal, Barcelona, Villarreal, Milan, Lyon og Inter.  Disse lagene ligger på 2.plass:  Juventus, Ajax, Udinese, Lille, Schalke, Real Madrid og Rangers.