Crouch tror målene snart vil komme

Peter Crouch tror snart han vil gjøre mål for Liverpool på jevnlig basis. Jamie Carragher har alt kastet inn håndkledet i forhold til ligatittelen.

Peter Crouch tror det bare er et tidsspørsmål før han begynner å finne veien til nettmaskene for Liverpool, etter helgens målløse oppgjør på White Hart Lane. Den tidligere Southampton-spissen fikk sin etterlengtede ligadebut for de røde, og viste glimt av hvorfor Rafael Benitez la £7M på bordet for hans tjenester. Blant annet fikk han en scoring annulert, fordi innlegget hadde vært over dødlinja. I et intervju med Liverpool Daily Post sier Crouch i dag at han nå definitivt har lagt hamstring-skaden bak seg, og at han snart håper å starte tilbakebetalingen for managerens tro på han.

- Ettersom jeg kommer i bedre form, og blir skarpere, er det mer i vente fra meg. Manageren hentet meg spesielt med tanke på bortekampene. I fjor klarte ikke Liverpool å holde særlig på ballen på topp i utekampene, og min rolle er å sørge for at vi klarer det denne sesongen – å holde på ballen høyt oppe på banen, til jeg kan finne mine medspillere. Disse evnene er også mine største fortrinn, slår han fast.

- Vi har spillere på laget som kan gjøre mål, men først og fremst må vi forsvare oss bra på bortebane. Så snart våre defensive formasjoner får satt seg, tror jeg også målene vil renne inn, legger han til.

- Jo flere kamper vi spiller sammen, jo bedre vil det bli. Jeg vet min rolle her, og manageren har vist meg stor tillit. Så snart jeg får noen kamper på baken, tror jeg mitt partnerskap med Djibril, eller hvem det nå måtte være, vil blomstre, og jeg er sikker på at ting vil fungere bra etter hvert.

Crouch forteller for øvrig at han var skuffet over å se sitt mål bli annulert, etter at linjemannen mente at Steven Gerrards corner hadde vært bak dødlinjen på vei inn i feltet.

- Jeg ble fortalt at ballen hadde vært ute av spill, noe som var frustrerende, fordi det var skjønt å se ballen finne veien til nettmaskene. Jeg synes jeg kom rimelig greit fra kampen på lørdag. White Hart Lane er en vanskelig bortebane, og Tottenham har et godt lag. Jeg tror de vil gjøre det bra i år. Til syvende og sist var vi fornøyd med det ene poenget, sier den lange spissen.

Med Fernando Morientes på skadelista for en periode, tror Crouch at han kan utvikle et godt partnerskap med Djibril Cisse.

- Dette var vår første skikkelige kamp sammen. Han er en god spiller, og jeg tror samspillet oss i mellom vil fungere fint, fordi vi har ulike styrker og ferdigheter. Jeg kan holde på ballen og bringe andre i spill, mens han kan bruke farten sin bak motstandernes forsvar. Jeg tror dette blir bra.

- Jeg har funnet meg til rette i Liverpool nå, og har flotte lagkamerater.  Det hadde vært fint om jeg hadde fått en rekke med kamper nå, slik at jeg får fart på karrieren her. Ligaformen var ikke bra nok for denne klubben i fjor, og det er noe vi alle vet, avslutter han.

Carragher avskriver tittelsjansene
I et intervju med Sky Sports sitt nettsted, avskriver Jamie Carragher mer eller mindre Liverpools sjanser til å vinne ligaen denne seongen. Han sier at de rødes hovedmål er å bli blant de tre beste. Carragher mener forøvig også at stallen er styrket, etter sommerens aktivitet på transfermarkedet, men innrømmer likevel at det vil kreve mye av laget dersom man skal redusere forspranget Chelsea har opparbeidet seg.

- Det blir utrolig vanskelig for oss å vinne ligaen dette året, når du ser hvordan Chelsea har startet sesongen, og hvilke spillere de har kjøpt. Vi snakker her om å ta igjen forspranget til et lag som kun tapte en kamp i hele fjor, og som slo alle rekorder i antall poeng. Chelsea har lagt lista høyere enn noen gang, og det vil bli en lang prosess å komme opp på deres høye nivå, ikke minst fordi vi ikke råder over de samme finansielle ressursene, slår han fast.

- Vi var over 30 poeng bak i fjor, og det er et stort forsprang å redusere. Vi håper å komme nærmere i år, og kvalifisere oss for Champions League igjen. Formannen har allerede sagt at det er minium av hva som er akseptabelt for denne klubben, og det har han helt rett i.

- Det er ikke tvil om at vi har en mye bedre stall enn i fjor. Spillerne manageren har hentet inn, har styrket oss. Det blir kanskje vanskelig å vinne mesterligaen igjen, men det er selvsagt et av våre mål. Jeg føler meg sikker på at vi vil gjøre det bedre i ligaen, og for øyeblikket snakker alle om en plassering blant de tre beste. Vi ønsker å kjempe oss tilbake til denne gruppen, avslutter midtstopperen.