Crouch ute i tre uker

En scan på Melwood i dag bekreftet at Peter Crouch har pådratt seg en hamstringstrekk som vil holde han borte fra fotballen i 2-3 uker. Onsdagskamp i neste uke. Charlton-kampen utsatt på ubestemt tid.

En scan på Melwood i dag viste som ventet at Peter Crouch har pådratt seg en hamstringstrekk i høyre lår. Liverpools nyeste spisskjøp haltet som kjent av banen tidlig i andre omgang mot Kaunas i går.

Det betyr at den lange spissen ikke kan sparke ball på to til tre uker. Han mister dermed den første kampen i 3. kvalifiserende runde til Champions League, men kan rekke et eventuelt returmøte med Tirana eller CSKA Sofia.

Crouch er som kjent fra før uaktuell til Liverpools to første ligakamper mot Middlesbrough og Sunderland, på grunn av en suspensjon etter utvisning for Southampton på tampen av fjorårssesongen.

Onsdagskamp i neste uke
Liverpool har også bekreftet at bortekampen mot Tirana eller CSKA Sofia i neste uke blir spilt onsdag 10.august. Hvem motstanderen blir avgjøres i Bulgaria i kveld. Sofia leder som kjent 2-0 fra bortekampen.

Charlton-kampen er utsatt
Hjemmekampen i 3.kvalifiserende runde går som kjent av stabelen tirsdag 23.august. Det betyr at Liverpools bortekamp mot Charlton, som er terminfestet til denne datoen, er bekreftet utsatt. Ny dato for denne kampen er ennå ikke bestemt.

Liverpool - Sunderland utsolgt
Liverpool FC bekrefter i kveld at alle billettene til årets første ligakamp på Anfield, mot Sunderland 20.august, er solgt. Som vanlig fullt hus på Anfield i hjemmepremieren med andre ord.