David Moores stadig nærmere exit?

Det spekulerer lokalavisa Liverpool Echo i i dag. To investorer angivelig i samtaler med Liverpool. Utviklingsfondet for Nordvest-England (NWDA) vil ta ny kontakt angående stadion-støtte.

Lokalavisa Liverpool Echo setter i dag på trykk spekulasjonene om at formann David Moores vil forsvinne når Liverpool får på plass en ny investor.

To ganger de siste 14 månedene har den lojale lederen gjennom femten år antydet at han kanskje bør trekke seg tilbake.

Første gang var på det famøse årsmøtet i fjor da Moores tok Gérard Houllier i forsvar tross begredelige resultater. 12 måneder seinere sa han at både han og familien har vært gjennom ei tung tid på grunn av Liverpools manglende suksess.

– Det har vært uutholdelig, uttalte formannen da.

Ifølge lokalavisa Liverpool Echo er det derfor stadig mer som tyder på at David Moores forsvinner ut idet en ny investor kommer å plass.

– Samtaler med to investorer
Selv om det har gått over ett år siden Liverpool startet jakten på en ny invester, har de slett ikke gitt opp.

Echo hevder å vite at det for tiden foregår direkte samtaler med to interessante investorer. Steve Morgan skal ikke være en av dem.

NWDA tar ny kontakt
Økonomisk sett er det viktigste allikevel å få en avklaring angående det planlagte nye stadionet i Stanley Park. Som vi fortalte i går, stiger kostnadene med åtte millioner kroner for hver måned som går.

Etter at Liverpool uttrykte bekymring over disse utsiktene, sier Utviklingsfondet for Nordvest-England (NWDA) i dag at de vil ta ny kontakt for samtaler angående stadion-støtten de vurderer å gi.

Foreløpig har NWDA sittet på gjerdet, fordi de fortsatt har et håp om at Liverpool og Everton kan dele stadion.