De røde vises på Viasat Sport 2 igjen

Liverpool-Anderlecht direkte kun på Viasat Sport 2. Kirkland skadet igjen. Paco Herrera tilbudt jobb i Spania? Spillefri for U18. Trekning i Liverpool Senior Cup.

Viasat har offentliggjort sitt sendeskjema for 4.spillerunde i Champions League. Nok engang blir Liverpool kun vist direkte på Viasat Sport 2. Kampstart for Liverpool-Anderlecht er tirsdag 1.november kl. 20.45. For øvrig sendes kampen i redigert opptak på TV3 Norge fra ca. kl. 22.50 og i sin helhet på Viasat Sport 1 Norge/Sverige kl. 22.40. I England går oppgjøret direkte på ITV1.

For oppdatert sendeskjema for spilleomgang 4 i Champions League, sjekk her.

Denne sesongen har Viasat sendt tre av Liverpools Champions League-kamper direkte kun på Viasat Sport 2, en kanal bare tilgjengelig i Viasat Gull-pakken. Mens den siste har blitt sendt på svensk ZTV og 3+. 

Kirkland skadet igjen
Chris Kirkland er satt ut av spill i fire uker med en smell i den ene nyren. Skaden oppsto i en kollisjon med Boltons Kevin Davies i søndagens 0-2-tap mot Bolton. 24-åringen ble som kjent utlånt til West Bromwich i august for hele sesongen. Keeperen hadde behov for å spille fast etter å ha vært ute med ryggskade og påfølgende operasjon siden desember.

Paco Herrera tilbudt jobb i Spania?
Ifølge tabloidavisa Daily Mirror har Paco Herrera blitt tilbudt trenerjobben i spanske Castellón. Klubben ligger helt sist i Segunda División (nivå 2). Herrera er en nær venn av Rafael Benitez og kom til Anfield sommeren 2004. Her fikk han rollen som speider, men har denne sesongen også fått ansvaret for reservelaget sammen med Hugh McAuley. Paco har tidligere ledet Meridia og Albacete.

Spillefri for U18
FA Premier Academy U18 League har lagt inn et par spillefrie helger, og den første for sesongen er nå til helgen. Det betyr at John Owens’ elever får en velfortjent pause etter en svært god start på sesongen. På ti kamper har de røde vunnet syv, tapt to og spilt en uavgjort. Det gir 2.plass på tabellen, kun ett poeng bak avdelingsleder Blackburn. Neste kamp for Liverpool er nettopp Blackburn borte, lørdag 5. november.

Trekning i Liverpool Senior Cup
Liverpool County FA har foretatt trekningen av de første rundene i den etter hvert så sagnomsuste Liverpool Senior Cup. Liverpool kommer inn i 2.runde, som skal spilles innen utgangen av januar, og er trukket ut til å møte vinneren av Skelmersdale United-Runcorn borte. Skelmersdale og Runcorn gjør opp om plassen i 2.runde i løpet av november. Liverpool har de siste sesongene deltatt med juniorlaget i denne lokale cupen.