Domenech støtter Cissé

Etter å ha sløst utilgivelig med sjansene for Frankrike i går kveld, kan Djibril Cissé i dag glede seg over offentlig støtte fra landslagssjefen. Juanfran ville ikke til Liverpool. Mer om vennskapskampen mot Juventus.

Den franske landslagssjefen Raymond Domenech har i dag gått ut og tatt Djibril Cissé i forsvar, etter at Liverpool-spissen misbrukte en mengde store sjanser i Frankrikes 4-0 seier over Kypros i går kveld.

Cissé gjorde seg imidlertid positivt bemerket ved forspillet til Sylvain Wiltords scoring, og Domenech slår i dag fast at den hurtige og kraftfulle spissen bidro sterkt til seieren trass i at han ikke fant veien til nettmaskene.

- Jeg tenkte aldri på å ta Cissé av banen. Selv om han var litt klønete med noen avslutninger, har han en evne til å ta med seg ballen på løp som kom til nytte for oss. Han er den typen spiss som hjelper laget, selv om han ikke scorer, fordi han binder opp forsvarere slik at hele laget kan flytte spillet høyere opp på banen, sier Domenech.

- Han hadde ikke marginene på sin side i går, men la ned en stor innsats for laget, legger han til.

Cissé takket selv landslagssjefen for at han ikke ble tatt av banen etter kampen.

- Det var en spesiell kveld for meg. Jeg misbrukte mange sjanser, men ved kampens slutt var vi klare for VM. Jeg vil takke supporterne som aldri sviktet meg eller pep meg ut. Tvert i mot, støttet de meg til siste slutt. Jeg vil også takke treneren, som ikke byttet meg ut. Det ble en vanskelig kamp for meg, men jeg prøvde å gjøre mitt beste, uttalte Liverpool-spissen.

- Jeg foretrekker å ha gjort en dårlig kamp nå, i stedet for å gjøre det dårlig i VM. Nå ønsker jeg å glemme denne kampen, og konsentrere meg om spill for klubblaget mitt. Jeg må vinne tilbake plassen min hos Liverpool, og så får jeg tenke på VM senere, la han til.

Juanfran takket nei til Liverpool
Sky Sports hevder i dag at Real Madrids Juanfran har takket nei til et tilbud om overgang til Liverpool. Spilleren er for tiden utlånt til Espanyol, etter at Real Madrid bestemte seg for at han trengte mer spille-erfaring.

Nettstedet til Sky Sports skriver at Liverpool har vært ute etter å sikre seg høyrekanten en tid, og første gangen de prøvde å hente han var i forbindelse med overgangen til Michael Owen til Madrid. Deretter skal Rafael Benitez ha gjort et nytt forsøk på å få til en handel nå i sommer, men Juanfran bestemte seg for å bli i Spania.

- Det stemmer at jeg hadde tilbud om å forlate Madrid. Liverpool var en av klubbene som ville ha meg, men jeg foretrakk Espanyol fordi jeg mente at tilvenningen ville gå lettere der, siteres han.

Mer om ungdomskampen i Italia
Vi nevnte i går kveld at Liverpool tapte 2-1 for Juventus i vennskapskampen under minnemarkeringen for Heysel-ulykken i Arezzo i Italia i går. I dag bringer liverpoolfc.tv flere detaljer fra kampen.

Liverpool skal ha dominert førsteomgangen, og tok ledelsen etter en scoring av formsterke Adam Hammill, som lobbet over keeper etter godt forspill av Godwin Antwi. De røde fortsatte å føre kampen, og Antwi var nære ved å øke ledelsen med en heading som ble stoppet av en utmerket redning av Juventus sin keeper.

Juventus la om taktikken i pausen, og spilte mye bedre i andre omgang. Midtveis i omgangen utlignet italienerne, og scoret deretter vinnermålet i sluttminuttene.

- Guttene spilte meget bra, og viste entusiasme. Vi gjorde et tidlig mål, og beholdt ledelsen til langt ut i andre omgang, men etter hektiske 48 timer med reising og arrangementer ble det mange trøtte bein mot slutten. Uansett var det en flott erfaring for guttene. Det er ikke ofte du får mulighet til å spille i en slik prestisjefylt kamp på dette alderstrinnet, så det var absolutt verdt turen, slår trener Hugh McAuley fast.

Etter kampen byttet lagene trøyer, og begge lagene ble tildelt trofeer og medaljer.

Liverpools lag: Willis, Raven (kaptein), Roque (Nardiello), O'Donnell, Smith, Guthrie, Hobbs, Peltier, Mannix, Hammill, Godwin. Ubenyttede reserver - Lancaster, Woods, Frayne.