Drømmedebut for Garcia

En glad Luis Garcia jublet etter hattrick i sin første kamp fra start for Spania. Luis mente at man nå fortjener å gå til VM, og treneren regner avansement som 99,9% sikkert.

5-1 mot Slovakia betyr at returen i Bratislava på onsdag bør bli en transportetappe på veien mot VM-sluttspillet for Spania.  Luis Garcia kan samtidig ha fått sitt internasjonale gjennombrudd da Liverpools nummer 10 scoret et hattrick i sin første landskamp fra start.  

- Det var uten tvil en kveld som alle fotballspilere drømmer om, sa en overlykkelig Garcia etter kampen.

- I tillegg til at det var en kamp hvor mye stod på spille var det også min første opptreden fra start og det fungerte perfekt.

- Luis(Aragones) viste at han hadde tillit til meg og jeg er veldig glad for å kunne svare med scoringer.  Vi har vist at vi fortjener å reise til VM, og etter dette kan vi være litt mer selvsikre foran neste kamp.

Trener Luis Aragones berømmet sin nye helt og mente også at bare en katastrofe nå kan hindre Spania å bestille dressene til sluttspillet i Tyskland:  - Luis Garcia ga oss flere muligheter på vingen og han har en nese for scoringer, noe som laget har savnet i det siste.  Hans diagonale løp skapte mye trøbbel for forsvaret til Slovakia.

- I fotball kan du aldri si at vi allerede er i VM, men vi har tatt et gigantisk skritt og er nå 99,9% sikre på å komme dit.