Dudek spiller for reservelaget

Jerzy Dudek gjør comeback etter skaden i kveld. Hard konkurranse på topp. Vercauteren med kritikk av Benitez. Billettsalget til klubb-VM starter. Liverpool-legender aktuelle for Irland. Rush til filmen.

Liverpool FC bekrefter at Jerzy Dudek vil vokte buret når Liverpools reservelag i kveld reiser til Wigan for sin første kamp på tre uker. Dette blir polakkens første kamp siden han ødela albuen på trening i begynnelsen av august.

Startoppstillingen på Robin Park Arena ser slik ut:
Jerzy Dudek
David Raven
Zak Whitbread
Godwin Antwi
Danny O'Donnell
Jack Hobbs
Darren Potter
David Mannix
Ramon Calliste
Besian Idrizaj
Danny Guthrie
 
Reserver:  
James Smith
Paul Willis
Lee Peltier
Adam Hammill
Michael Nardiello

Hard konkurranse om plassene i angrepet
- Jeg er ingen manager som bestemmer meg for hvilke spillere som er mine 11 utvalgte ved sesongstart, for så å bruke samme laget hele sesongen så sant det er mulig. Jeg forteller mine spillere at det er opp til dem å overbevise meg om at de fortjener spilletid. Konkurranseaspektet er viktig, sier Rafael Benitez.

Dette i lys av at han nå plutselig har mange valgmuligheter i angrepet, med både Crouch, Cissé, Morientes og Sinama-Pongolle skadefrie.

- Jeg må vurdere hvilke løsninger jeg velger i angrepet fra kamp til kamp. Uansett er det en fordel å ha alle spillerne skadefrie. Cissé har gitt meg den type problemer jeg ønsker å bli stilt overfor, med sin scoring på lørdag. Vi har mange flere muligheter nå som Morientes er skadefri igjen, og jeg kan velge i både han, Sinama-Pongolle, Cissé og Crouch.

- Det betyr at jeg kan velge ulike spillere til ulike kamper. Når spissene begynner å score mål, er det bare bra for dem, så vel som for laget.

Vercauteren kritiserer Benitez
Anderlecht-trener Frank Vercauteren har startet den psykologiske krigen før morgendagens Champions League-møte på Constant Vanden Stock.

- Jeg kjenner deres manager, Rafael Benitez, og i 80-90% av tiden tenker han defensivt. De vil ha fokus på å forsvare seg. Du må vinne de tøffe kampene også.

- Liverpool spiller veldig direkte fotball, med sterke spillere i alle posisjoner. Liverpool tenker ikke på å spille flott fotball. De bryr seg kun om å vinne kampene. Jeg vil være fornøyd med uavgort, men vi spiller for seier, sier Vercauteren.

Billetter til klubb-VM
Liverpool FC har nå lagt ut informasjon om hvordan supporterne kan skaffe seg kampbillettene til klubb-VM i Japan i desember. Liverpool vil spille i Yokohama den 15. og 18.desember, og alle med sesongbillett eller fancard kan nå sende inn et såkalt ”European Away Ticket Application Form” for å søke om billett.

Liverpool-legender aktuelle for Irland
Brian Kerrs kontrakt som Irland-manager kom til en ende den dagen det ble klart at irene ikke klarte å kvalifisere seg til VM i Tyskland. Altså etter deres siste kvalifiseringskamp mot Sveits. Det irske forbundet har fortsatt mulighet til å re-engasjere Kerr, men nå svirrer ryktene også om andre kandidater om så ikke skulle skje. Blant navnene som nevnes er de tre Liverpool-legendene Kenny Dalglish, John Aldridge og Ronnie Whelan.

Rush går til filmen
Ian Rush gjorde sin debut som filmstjerne i helgen, når han deltok i innspillingen av den svenske filmen ”Offside” på Anfield. Filmen handler om en tidligere Liverpool-spiller fra Sverige, og Rush har fått en mindre rolle der han ønsker svensken velkommen tilbake til Merseyside. Opptaket foregikk i forbindelse med Blackburn-kampen i helgen.