Dudek vil ha samtale med Rafa

Jerzy Dudek er usikker på sin fremtid i Liverpool, og ønsker en samtale med manageren før transfervinduet i januar. Rooney mener at Crouch vant kampen for England. Steve Nicol tapte finale.

Jerzy Dudek er usikker på sin Liverpool-fremtid, og skal i følge engelske medier nå virkelig telle på knappene hvorvidt han skal forlate Anfield under transfervinduet i januar. Polakken vil i følge ryktene se seg om etter andre klubber, om han ikke klarer å gjenvinne førstekeeper-hanskene fra Jose Reina innen den tid.

- Det er frustrerende når du ikke får spille foran The Kop etter å ha vunnet Champions League, men fram til nå har jeg konsentrert meg om å bli skadefri igjen. Det er først nå jeg har vært i stand til å begynne å kjempe om en plass på førstelaget, siteres polakken.

- Nå som jeg er skadefri vil jeg gjøre alt som står i min makt for å vinne tilbake plassen min. Nå foran VM er det ikke bra om jeg ikke spiller for klubblaget. Landslagssjefen har fortalt meg at dersom jeg ikke spiller for Liverpool, vil det bli vanskelig å få spilletid på landslaget.

- Jeg vet at jeg må foreta meg noe om jeg ikke får spilletid i Liverpool. Jeg må snakke med Rafael Benitez om fremtiden min, og kanskje vurdere mulighetene mine under transfervinduet i januar. Alt avhenger av manageren, og om han gir meg sjansen på førstelaget. Den akter jeg å ta, om jeg får den. Jeg har veldig lyst til å kjempe for plassen min i Liverpool.

Rooney mener Crouch ble tungen på vektskålen
Wayne Rooney mener at England kan takke Peter Crouch for at man klarte å snu privatlandskampen mot Argentina til seier i løpet av noen hektiske sluttminutter lørdag ettermiddag. Selv om det var Michael Owen som sørget for de to avgjørende scoringene, mener Manchester United-spissen at det var trusselen Crouch utgjorde som ga Owen tid og rom til å sette ballen i mål.

Den lange Liverpool-spissen har fortsatt til gode å score både for klubb og landslag denne sesongen, men får likevel fortjent skryt etter det sene innhoppet mot argentinerne.

- Crouch var fantastisk etter at han kom innpå i andre omgang. Han ga oss andre muligheter på topp, noe som var bra å ha i bakhånd. De siste ukene har Peter måttet tåle en del kritikk, men han har spilt bra, jobbet hardt og ikke latt seg affisere av kritikerne. Han var trolig hovedårsaken til at vi vant mot Argentina. Da innleggene kom inn i feltet var deres forsvarere mer bekymret for han enn for Owen, og det skapte rom for Michael til å score, sier Rooney.

Finaletap for Nicol
Tidligere Liverpool-back Steve Nicol måtte tåle et smertelig tap i MLS-cupfinalen i går. Nicol er som kjent trener for Robert Krafts lag, New England Revolution, som måtte gi tapt for Los Angeles Galaxy under finalen på Pizza Hut Park. Det stod 0-0 ved ordinær tid, men Guillermo Ramirez avgjorde det hele for vestkyst-klubben med sin nettkjenning i ekstraomgangene.