England vurderer Gerrard-skaden

Englands medisinske støtteapparat vil i dag ta stilling til om Steven Gerrard er i stand til å spille mot Wales på lørdag. Stelios om hvorfor han takket nei til Liverpool. Foy med ny scoring, mens Welsh pådro seg gult kort.

I England-leiren svetter man nå over hvorvidt Steven Gerrard blir kvitt sin leggskade tidsnok til å rekke VM-kvalifiseringskampen mot Wales på lørdag. På Merseyside krysser man imidlertid fingrene for at scouseren ikke blir benyttet av England både mot Wales og mot Nord-Irland fire dager senere.

Gerrard stod som kjent over supercupfinalen for å lege skaden han pådro seg mot Sunderland, og Rafael Benitez vil ikke se med blide øyne på at Sven Göran Eriksson kaster innpå en halvskadet Gerrard for tidlig. Englands medisinske stab vil vurdere Gerrards tilstand nærmere når troppen samles nær St Albans i dag. Liverpool-kapteinen vil muligens stå over den første treningsøkten med England.

Chelsea-stopper John Terry befinner seg i samme situasjon som Gerrard, og skulle ikke Chelsea-kapteinen bli kampklar for England kan Jamie Carragher få sjansen fra start mot Wales på Millennium Stadium på lørdag.

- John Terry, Steven Gerrard og Shaun Wright-Phillips er i troppen, men vi må sjekke om de er skadefrie i dag,  uttaler den engelske landslagssjefen om sin skadde trio.

Stelios om hvorfor han ble på Reebok
Boltons midtbanespiller Stelios Giannakopoulos avslører i dag at han ser sin nye kontrakt på Reebok Stadium som en refleksjon av sine to år i klubben, og jobben han har lagt ned i Bolton. Grekeren, som har vært sterkt linket til Liverpool i hele sommer, skrev som kjent under på en ny treårsavtale med Bolton før deres 2-1 seier over West Ham i helgen.

- Etter to år med hardt arbeid, tålmodighet og oppofrelse, synes jeg at jeg fikk en ny kontrakt som fortjent. Jeg kunne ikke motstå fristelsen til å skrive under fredag morgen. Jeg måtte vurdere mange aspekter, min familie og min fremtid, men til syvende og sist har Bolton kommet opp med en flott løsning for meg, og jeg er lettet over å ha en god kontrakt. Nå kan jeg fokusere på fotballen igjen, uttaler Stelios om hvorfor han vraket Liverpool til fordel for Bolton.

Ny scoring for Foy
Liverpools utlånte angriper Robbie Foy gjorde igjen mål for Wrexham, da hans nye klubb vant 3-1 hjemme over Barnet i går kveld. Foy gjorde det siste målet i kampen med et skrudd venstrebensskudd en halvtime før slutt.

En annen utlånsspiller, John Welsh, spilte også for sin nye klubb i går kveld. Han fikk 85 minutter på midtbanen til Hull, og pådro seg gult kort, i deres hjemmemøte med Leicester. Oppgjøret endte uavgjort 1-1.