Eriksson antyder VM-tur på Crouch

Sven Göran Eriksson gir i dag Peter Crouch mer eller mindre tommelen opp med tanke på en plass i Englands VM-tropp. McCarthy forstår Le Tallec. Uavgjort en gjenganger mot Blackburn.

Englands landslagssjef, Sven Göran Eriksson, slår i dag fast at Peter Crouch er på stø kurs mot en plass i VM-troppen. Svensken er tydelig imponert over hva den lange Liverpool-spissen presterte mot Østerrike og Polen.

- Crouch vil kanskje aldri score mange mål, men han vil alltid skape mange målsjanser. Han stod også bak straffesparket vi fikk mot Østerrike på lørdag, og var også nest sist på ballen i forkant av straffesparket vi ble snytt for. Han vil score mål, men kanskje ikke 25-30 mål i sesongen, for klubblaget sitt. Men han vil skape mye for andre spillere, og han har en god sjanse til å bli inkludert i min tropp til VM i Tyskland, bekrefter svensken.

McCarthy har sympati med Le Tallec
Sunderland-manager Mick McCarthy har reagert med sympati etter Anthony Le Tallecs frustrasjonsutbrudd over sin situasjon i nord-øst tidligere i uka. McCarthy sier han forstår hvordan Le Tallec har det, men oppfordrer han til å bite tennene sammen og vise at han er god nok for Sunderlands førstelag og Premier League.

- Anthony har det vanskelig. Han var en av de unge guttene som man hadde høye tanker om, men så blir han lånt ut og klarer ikke å spille seg til fast plass hos oss. Jeg er ikke overrasket over at han er frustrert. Men vi vet hva han er i stand til å gjøre på en fotballbane, så han må bare sørge for å trene og forberede seg riktig i tiden som kommer, og gripe sjansene når de kommer, sier McCarthy.

- Spiller han seg inn på laget, må han sørge for at han gjør nok til å forbli der. Vi har ikke hatt noen problemer med Anthony her. Jeg vet han er frustrert, men jeg kommer ikke til å velge annerledes når jeg tar ut laget av den grunn.

- En av årsakene til at Liverpool ønsket at han skulle komme til oss var kanskje at de ville han skulle lære akkurat denne siden av spillet. Han har talentet og evnene, men nå lærer han at han må legge ned mye hardt arbeid i tillegg.

- Jeg har sett kommentarene hans, og jeg synes ikke de var så ille. Kanskje er de også tatt ut av sin sammenheng. Jeg vil si til han at, ja, du må være med på forsvarsspill om du skal spille for oss. Dersom han spilller mot Manchester United på lørdag må han regne med defensive oppgaver. Jeg er ikke bekymret for dette. Han må skjønne at vi ikke er Liverpool, og det tror jeg også han gjør. Alt han har satt fingeren på, er en leksjon alle trenger å lære, nemlig at du må jobbe knallhardt for å overleve i denne divisjonen, avslutter McCarthy.

Klart for Blackburn
Liverpools supportere ser med spenning frem mot morgendagen, og hvordan spillernes respons vil være etter stortapet mot Chelsea, når Blackburn er gjester på Anfield. I fjor endte begge kampene mot de blå-hvite uavgjort. 2-2 på Ewood Park, mens det ble målløst på Merseyside.

Liverpool kan imidlertid ta med seg at de har holdt nullen i seks av de siste åtte kampene mot Blackburn på Anfield, når de skrider til verket i morgen. Etter at Premier League startet har de røde vunnet ni og tapt fem av 22 kamper mot Rovers. Dessuten har Blackburn kun vunnet ett av de 13 siste møtene på Anfield, da nåværende Luton-manager Mike Newell gjorde vinnermålet i 1993. Dette er faktisk den eneste seieren de har i Liverpools hule på 41 år! Gjestene har imidlertid klart uavgjort i fire av de syv siste kampene i L4.