Eriksson fordømmer hetsingen av Crouch

Peter Crouch ble møtt med øredøvende pipekonsert da han kom inn til sin tredje landskamp på Old Trafford i går kveld. Landslagssjef Sven Göran Erikson fordømmer nå hetsingen som Liverpool-spissen ble utsatt for.

Landslagssjef Sven Göran Eriksson ber engelske fans slutte å plage Peter Crouch, etter hendelsene på Old Trafford i går kveld. Crouch ble mottatt med øredøvende pipekonsert da han entret banen drøye 20 minutter før slutt i VM-kvalifiseringskampen mot Polen, og ble pepet ut av sitt eget publikum hver gang han var nær ballen. Han ble også hetset av publikum i store deler av kampen mot Østerrike i helgen. Nå mener Eriksson det er på tide med en holdningsendring blant de engelske supporterne.

Svensken insisterer på at Crouch fortsatt kan gjøre en viktig jobb for landslaget, og ingen vil bli forbauset om den lange Liverpool-spissen blir inkludert i troppen som setter kursen mot Tyskland til sommeren.

- Wright-Phillips slet med en skade, og jeg mente det var riktig å sette inn Peter Crouch. Jeg vet ikke om det var jeg eller Crouch de buet på da jeg foretok byttet, men Crouch er i alle fall en god fotballspiller. Han har spilt bare halvannen landskamp før dette innhoppet, og han har vist seg som en meget god og viktig spiller for oss. Han gir oss noe som ingen andre har, og det er veldig dårlig gjort av publikum å fordømme han uten å gi han en skikkelig sjanse, sier Eriksson.

- Når det gjenstår 25 minutter av kampen, og du trenger et mål, er det legitimt å sette inn Crouch og spille med tre spisser. Det fungerte bra for oss denne gangen, ettersom det ga oss vinnermålet, mener svensken.

- Vi vant kampen, og jeg mener det er beklagelig dersom folk mener at Peter Crouch ikke er en god fotballspiller, legger han til.

Ellers hadde svensken rosende ord å komme med til Jamie Carragher, som igjen vikarierte i en uvant rolle på venstrebacken mot polakkene.

- Jamie Carragher er ikke venstrebeint, men han gjør alltid en god jobb uansett, slår Eriksson fast.

Halsey mot Blackburn
Mark Halsey er satt opp som dommer til oppgjøret mellom Liverpool og Blackburn på Anfield kommende lørdag.