Fairclough frykter farten og kantene

Den tidligere Liverpoolstjernen, David Fairclough, frykter farten i angrepsspillet til Betis og i kveld. Chelsea Chjampions League i salg neste uke. De ti beste draktene.

I kveld starter forsvaret av Champions League trofeet for alvor med den første gruppespillkampen. I det sørlige Spania skal Liverpool ut mot Real Betis. David Fairclough tror kamputfallet ikke bare er viktig for hvordan det går i gruppa vår, men resultatet kan også ha innflytelse på søndagens oppgjør mot Manchester United.

Rødtoppen beskriver Liverpools gruppe G som ”dødens gruppe”. Liverpool har ikke tapt på bortebane i denne turneringen siden Monaco i november 2004 – tapet mot Sofia nylig var det første nederlaget i CL på 13 kamper. Alt annet enn nederlag vil være en bra start sier David.

Han mener den store testen blir det gode kontringsspillet til Betis med den gode høyrevingen Joaquin (bildet) i spissen. – I kveld er kvelden Liverpool må ut av skyggen og bevise at de er tronen verdig.

Superreserven mener i tillegg at seier eller uavgjort vil være viktig foran søndagens toppoppgjør mot United. Eller ”the big one” som han klassifiserer kampen. Født og oppvokst i Liverpool sier Fairclough at kampene mot Manchester United for lengst har tatt over som det store lokaloppgjøret i Nordvest. Everton har vært borte for lenge til at kampene har helt det samme suset over seg, mener den tidligere spilleren.

David Fairclough håper Carra & Co klarer å stoppe angrepsrekka til Betis.

Kveldens kamp får på Viasat Sport 2. Sendingen starter klokken 20.40. Viasat 1 viser kampen kl 22.40 og oppsummeringen fra kveldens kamper starter på TV3 klokken 22.50.

Du kan bestille scoringsvarsel via SMS rett til din mobiltelefon ved å sende meldingen: LFC LIVE START til 2180.

Chelsea i åpent salg neste fredag
Liverpools hjemmekamp mot Chelsea i Champions League går i åpent salg 23. september – dersom det er billetter igjen. Frem til den datoen vil aksjeholdere og sesongkortholdere ha rangen.

De ti beste draktene
I kveld debuterer de røde i sine nye Champions League drakter. Det nye plagget vil ikke være i salg før i november. Liverpools Official Site har plukket ut sine ti beste Liverpooldrakter gjennom tidene. Sjekk valgene her.