Fem dager igjen for Rafa

Rafael Benitez ønsker ikke å snakke om ryktene rundt Michael Owen og Djibril Cissé, men tror at bud på sistnevnte nå kan dukke opp. Du får igjen 21 ganger innsatsen ved å satse på Liverpool som vinner i CL.

Innspurt før transferstopp
En ny midtstopper, en høyrekant, hvem er på Anfield av Michael Owen og Djibril Cissé når klokken slår tolv på onsdag kveld?  For Liverpoolfans er det mange spørsmål snaut fem dager før transfervinduet lukkes.  Manager Rafael Benitez ønsket å fokusere på seieren mot CSKA Sofia i går, men antydet at man nå forventet bud på Djibril Cissé.

- Jeg har snakket med Djibril Cissé om ryktene som er satt ut om han, men vi har aldri fått noe tilbud.  Etter denne kampen, og hans scoringer, kan det være at vi får mange tilbud.

Cissé selv var klokkeklar på at han ønsker å fortsatt spille for Liverpool FC:  - For meg er det ikke noe spørsmål om å forlate klubben.  Jeg har vært her i to år og jeg tror jeg vil bli i denne klubben i ytterligere tre år.  Jeg håper å fullføre den kontrakten jeg signerte med Liverpool.

Liverpool Echo skrev på fredag at man forventet forhandlinger mellom Liverpool og Real Madrid angående en overgang for Michael Owen etter supercupfinalen.  Newcastle og Graeme Souness har ennå ikke gitt opp at angriperen skal komme til nordøst, etter at Real har akseptert et tilbud på om lag £16M, men Souness innrømmer at man har en sterk konkurrent fra Anfield:  - Det er en annen klubb involvert og som har tiltrekningskraft siden han har spilt der før, men dette er et monster av en klubb som bare venter på å kunne ta av.

Rafa Benitez fikk det foreløpig siste ordet etter triumfen i Monac  - Vi må glede oss over dette trofeet og vi har nå fem dager igjen til å snakke om andre ting.


Mester Liverpool 12. favoritt
Det er ingen tvil om at Liverpool har fått en vanskelig trekning i Champions League, spesielt ettersom Chelsea er den store forhåndsfavoritten til å vinne Europas gjeveste turnering 2005/2006. Spilleselskapet Playit.com er som vanlig ute med odds, og nedenunder finner du odds på Liverpools gruppe D, turneringsvinner og første kamp i gruppen.  

- Liverpool-supporterne er som alltid optimister og fulle av håp, og vi vet at det kommer innsatser fra
skandinavere på Liverpool til vinneroddsen 21.00. Det er kjempeinteresse rundt Liverpool i Skandinavia, og flere håper og tror på en reprise av jubelscenene i Istanbul. Oddsen ble lagt ut torsdag kveld, og Liverpool som gruppevinner er blant de mest populære objektene. Ikke så vanskelig å forstå når de regjerende mesterne får 3.75 i odds på at de vinner gruppen. Vi ønsker alle lykke til, og gleder oss over at fotballsesongen endelig er igang igjen, sier Allan Aasterud, markedssjef for Playit.com i Skandinavia.

Vinnerodds Gruppe G
Chelsea                        1.50  
Liverpool                       3.75  
Real Betis                     5.50 
Anderlecht                    51.00 

Vinnerodds 
Chelsea  6.00 
Real Madrid  7.50 
Barcelona  8.00 
AC Milan  8.00 
Juventus  8.50 
Bayern München  10.00
Liverpool 21.00

Gruppemotstander Chelsea er favoritt til å vinne hele Champions League. Liverpool er rangert på 12. plass – noe overraskende bak både Inter og Villareal(!).