Figo: - La meg gå

Figo drømmer om å spille for Liverpool og skjønner ikke hvorfor Real Madrid ikke lar ham gå. Real Madrid-treneren er lei av ”sutrekopper”. Også Marca melder at Liverpool og Valencia har blitt enige om Sissoko.

Luis Figo ber Real Madrid om å la ham gå til Liverpool. Etter rapporter å dømme har Figo og Liverpool allerede avtalt en toårig kontrakt etter at de røde fikk beskjed om at portugiseren kunne gå gratis. Real Madrid ønsker likevel en kompensasjon på £2M, noe Liverpool er lite villige til å betale. Kravet fra den spanske storklubben kan føre til at spillertransaksjonen går i vasken. Figo har nå gått hardt ut mot sin egen arbeidsgiver.
- Jeg skjønner ikke at dersom klubben ser på meg som en del av planene sine, hvorfor lar de meg ikke gå?
Figo håper sterkt på at han spiller for ”the Champions of Europe” neste sesong.
- Det er like ved, men det ligger fremdeles i luften og ingenting er fullført. Det er min drøm å spille for Liverpool, men drømmer går ikke alltid i oppfyllelse. Jeg venter fortsatt, avslutter Figo.

Luxemburgo lei av ”sutrekopper”
Real Madrid-trener Wanderley Luxemburgo uttaler at han vil la Figo og Michael Owen forlate klubben dersom de ikke er fornøyde med situasjonen.
- Vi snakker alltid om at Michael Owen skal dra. Hør, Michael Owen har kontrakt her – akkurat som Luis Figo. Om de vil spille eller ikke, er en annen historie. Men de er Real Madrid-spillere. Man kan ikke ha holdningen at man bare vil bli dersom man spiller. De som vil være her kun for å spille, har det bedre av å reise. Hvis man er her, så må man stå til disposisjon for troppen. Om man ikke ønsker det, er det bedre å si det til klubben og la dem bestemme. Jeg er den som tar ut laget, og hvis jeg synes at noen ikke bør spille, så spiller de ikke.

Marca: -Sissoko går til Liverpool
Skysports.com meldte i går kveld at Liverpool og Valencia har blitt enige om en overgangssum på €8M (ca £5,5M) for den anvendelige midtbanespilleren Mohamed Sissoko. Dette er i skrivende stund også et av hovedoppslagene på nettsidene til den spanske sportsavisen Marca. Dette styrker troen på at landslagspilleren for Mali er på vei til Anfield ytterligere.