Flere spanske rykter

Josemi ønsker seg tilbake til Spania, men spørsmålet er om Liverpool greier å finne en erstatter. Nye kampdatoer for reservene.

Byttehandel
Det er ingen hemmelighet at Josemi verken har vært noen suksess i Liverpool FC eller at spanjolen og hans familie har funnet seg til rette på Merseyside.  Rafael Benitez skal være villig til å la forsvareren gå, men bare for den rette prisen og dersom man har en erstatter på plass.

Spansk media hevder at det kan være to alternativer i forhold til byttehandel mellom Josemi og mulige erstattere til høyrebacken.  Sevilla skal ha vært i forhandlinger med Liverpool om en mulig overgang, men uten at man er blitt enige med de som styrer på Anfield.  Rafa på sin side skal være interessert i høyrebacken til Sevilla, brasilianske Daniel Alves.  Ifølge en spansk avis fikk de røde avslag på et bud på 10 millioner euro for 22-åringen i sommer.

Det siste er at Liverpool skal ha innledet samtaler med Villarreal om en mulig byttehandel hvor Josemi går ut og nederlandske Jan Kromkamp kommer inn.  Den allsidige 25 åringen har bare spilt en sesong i Villarreal og er en spiller som både kan benyttes på midtbanen og på høyre back.  Kromkamp skal ha bedt ledelsen på El Madrigal om å få gå på lån i januar for å styrke sine sjanser til å bli med Nederland til VM-sluttspillet i Tyskland.


Nye datoer for reservene
Reservelagets hjemmekamp mot West Bromwich er flyttet fram 24 timer p.g.a. kamp i juniorcupen den samme uken, og spilles nå mandag 16.januar.  Mini-derbyet mot Everton, bortekampen, er nå terminfestet til 16.februar.