Flere spillere kan bli lånt ut

Rafael Benitez kommenterer i dag utlånsavtalen til Zak Whitbread, og antyder samtidig at flere av de unge spillere er aktuelle for lignende utlån.

Rafael Benitez har i dag offentliggjort sine tanker rundt utlånet av Zak Whitbread til Millwall. Manageren hinter også samtidig om at flere av de unge spillerne kan bli sendt på lignende utlån. Han mener nemlig at det er veldig viktig for spillere som Whitbread å få spille førstelagsfotball på regulær basis, for å tilegne seg erfaring som vil komme spillerne til nytte i deres utvikling.

USA-fødte Whitbread satte som kjent kursen til The New Den i forrige uke, og gjorde i helgen sin debut for Millwall i hjemmekampen mot Leeds (tap 1-0).

- Jeg tror det vil være bra for Zak å få spille hver uke. Det var et problem for han at han fikk så lite spilletid, ettersom forsvarerne på førstelaget har spilt meget bra i år. For øyeblikket var det ikke mange muligheter for han her i Liverpool. Han er en ung spiller, som må spille mer, for å tilegne seg rutine, uttaler Rafa.

- Det samme gjelder for de andre unge spillerne i førstelagstroppen. De trenger å få så mye spilletid som mulig, men vi må vente og se litt før vi bestemmer oss om vi skal inngå utlånsavtaler for flere av disse spillerne. Vi har et tett kamp-program den nærmeste tiden, og vi må analysere situasjonen til spillerne individuelt, legger han til.