Forhandlinger med Gerrard

Det rapporteres at kontraktsforhandlinger med Steven Gerrard endelig er på gang. Interesse for Carl Medjani. Rekordinteresse foran kvalifisering til CL.

Kontraktsmøte i dag

BBC skriver at det er avtalt møte i dag mellom daglig leder Rick Parry og Struan Marshall, agenten til Steven Gerrard.  Samtalene vil handle om en ny kontrakt for Liverpools kaptein.  Liverpool vil være interessert i å ha dette avklart før man begynner sesongen, ikke minst for å vite hvor man står før Champions League begynner og om man skal risikere å benytte spillere som kan bli ”cuptied”.  Liverpool har aldri lagt skjul på at det å binde opp Steven Gerrard gjennom en ny avtale har høyeste prioritet, men samtidig har man bokstavelig talt ikke råd til å la kontraktene løpe for langt ned hos de mest profilerte spillerne.  Overganger for Steve McManaman og Michael Owen de siste årene har vist det.  Hvis Gerrard ikke har skrevet under innen 6.juli, vil hans verdi på transfermarkedet synke vesentlig dersom han spiller mot TNS og det skulle vise seg at han ikke går med på å skrive under en ny overenskomst med de røde.

 

 

Hvor ender Medjani?

Carl Medjani var sist sesong lånt ut til L’Orient i den nest øverste divisjonen i Frankrike.  Midtstopperen viste ikke minst under U20 turneringen i Toulon i sommer at han er i bra form, og flere franske klubber skal være interessert i både kjøp og låneavtale.  Ifølge BBC er Metz den siste klubben som har kastet øynene på den modne.  Hva Rafael Benitez ønsker er imidlertid uvisst.  Manageren har tidligere antydet at ingen av fjorårets utlånte spillere var særlig aktuelle for denne sesongens førstelagstall, men godt spill i sommer fra Medjani kan ha gjort at sjefen gjerne vil se nærmere på Carl allerede denne sesongen.

 

 

Utrolig interesse foran sesongåpning

Da billettene til hjemmekampen mot TNS fra Wales ble lagt ut for salg i går forsvant 20.000 billetter i løpet av noen timer via lukene på Anfield og på nettet.  Det er faktisk mer enn hva som var tilfellet i tilsvarende situasjon mot Juventus og Chelsea, ifølge Liverpools offisielle hjemmeside.