Forhørt seg om Zenden

Liverpool har vært i kontakt med Middlesbrough om Zenden, sier spillerens far til Sky Sports News. Benitez øyner Crouch. Kewell ønsker å bli. E-cup-pokalen skadet. Tre spillere i landkamper. Harrison på prøve i Chester.

Liverpool har vært i kontakt med Middlesbrough om Boudewijn Zenden. Den tidligere Chelsea-spilleren står uten kontrakt på Riverside og kan derfor gå gratis til Liverpool.

- Noen fra Liverpool har snakket med Middlesbrough. Liverpool gjorde en herlig jobb i Champions League-finalen og de har en spansk manager som Bolo kjenner veldig godt fra hans dager i Spania. Han liker seg veldig godt i Middlesbrough, fansen valgte ham som årets spiller og Steve McLaren er en hyggelig trener, men han ønsker å spille på et så høyt nivå som mulig, sier Pierre Zenden, 28-åringens far og agent, til Sky Sports News.

 

Benitez øyner Crouch

Ifølge Liverpool Echo kommer Rafael Benitez stadig nærmere et kjøp av Southampton-spiss Peter Crouch. Spilleren skal ha alvorlige samtaler med sydkyst-klubben om sin fremtid. 24-åringen er overraskende et navn høyt oppe på Benitez sin handleliste denne sommeren, og skal ha et mulig bud på £5M klart dersom spissen velger å forlate Southampton. Benitez mener at mangel på høyde og styrke i angrepet er noe av årsaken til de rødes svake borteform denne sesongen. Manageren ønsker seg en target-man som kan minske presset i bortekampene i Premier League, og skal ha kommet til den konklusjonen at Fernando Morientes trenger mer støtte helt fremme. Crouch er kanskje ikke akkurat øverst på supporternes ønskelister, men Benitez har fått eksemplariske rapporter på spilleren. 24-åringen debuterte nylig for England i USA, og sto bak forarbeidet til Michael Owens ene scoring mot Colombia. Benitez mener at den to meter høye spilleren har flere ferdigheter enn bare hodestyrken. Crouch måtte nylig finne seg i å få lønna halvert til £4000 i uka etter at Southampton rykket ned fra Premier League. Hans lønn kan bli firedoblet på Anfield. Southampton-manager Harry Redknapp gjør sine siste forsøk denne uken på å beholde Crouch.

- Det vil ikke bli lett for Crouchy, men jeg håper han vil være tålmodig og bli hos oss i det minste til januar, uttalte Redknapp i dag. Liverpool vil følge utviklingen nøye de neste dagene.
 

Kewell ønsker å bli

Det har vært spekulert i om Harry Kewells fremtid ligger andre steder enn på Anfield, men spillerens agent Bernie Mandic sier at australieren ønsker å bli på Anfield.

- Harry har brukt hele livet sitt på å forsøke å komme til Liverpool. Hvorfor skal han i all verden ønske seg vekk? Det var andre tilbud da han kom og han kunne tjent mer penger andre steder. Jeg synes det forteller sitt. Han skal ingen steder, forteller Mandic.

”Big Ear” skadet

E-cup-trofeet skal ha fått en bulk i det ene håndtaket under seiersfesten på et av Istanbuls hoteller etter Champions League-finalen. Museumsdirektør Steve Done sier at ingenting vil gjøres for å reparere pokalen.

- Vi har bestemt oss for å ikke reparere den fordi det er en del av pokalens karakter. Det vil være skam å fikse på det, uttaler Done. Ifølge opplysninger var det Milan Baros som mistet pokalen. I 2001 ble også FA-cup-trofeet skadet da Liverpool-spillerne festet med det etter å ha slått Arsenal i finalen.

 

Tre spillere i landskamper

Carl Medjani var kaptein og spilte hele hele kampen (2x40 min.) da Frankrike U20 beseiret Sør-Afrika 2-0 i Toulon-turneringen. I dag er det John Welsh som skal forsvare de røde fargene i ungdomsturneringen. England møter Tunisia. Og Sami Hyypiä skal ut i privatlandskamp mot Danmark i Tampere.

 

Harrison på prøve i Chester

Paul Harrison skal på en måneds prøvespill i Chester, melder The Liverpool Way. Den unge keeperens kontrakt med Liverpool går ut i sommer, og han har fått beskjed om å finne seg ny klubb. Chesters eier Steven Vaughan er en stor beundrer av Harrison, som spilte sammen med Vaughans sønn på de rødes akademi for et par sesonger siden. Ifølge ryktene er også Chester interessert i den frigitte Mark Smyth, som spilte mot Tottenham i Carling Cup denne sesongen.