Fornøyd Benitez etter borteseier

Rafa tilfreds med spillet, men ikke effektiviteten. Hvorfor Steven Gerrard ble hvilt. Luis Garcia ut med skade. Portsmouths manager: - Vi tapte fortjent.

Liverpool sikret seg sesongens femte borteseier i ligaen mot Portsmouth, i en kamp som burde ha vært avgjort langt tidligere etter at de røde produserte mange gode sjanser.  Kvelden ble imidlertid noe spolert da Everton greide å sikre seg tre poeng mot Manchester United.  Rafael Benitez erkjenner dermed at hans lag må vinne de resterende fire kampene dersom man skal ha et realistisk håp om å komme seg forbi den blå naboen på tabellen.

 

- Vi spilte en del god fotball og skapte mange sjanser.  Det var en fortjent seier og spillerne kontrollerte kampen, men vi skulle ha scoret mer.  John Arne Riise kunne hatt et hattrick, og du må ta vare på mulighetene dine ellers kan du få en overraskelse mot slutten.  Det er fortsatt vårt mål å bli nummer fire, og det er viktig at vi fortsetter å konsentrere oss om ligakampene.  Vi må ta 12 poeng i våre gjenstående kamper, og glemme resultatene til Everton.

 

- Vi behøver å få inn den rette balansen i vårt lag og jeg tror vi nærmer oss.  Djibril Cissé er sakte på vei tilbake etter en stygg skade og Luis Garcia hadde en lett muskelskade som gjorde at han ble byttet ut i pausen.

 

- Det er nå mange kamper i løpet av kort tid og det er nødvendig at vi bruker hele troppen, derfor lot vi Steven Gerrard hvile.  Det viktigste er at vi har Steven klar for de neste kampene.  Vi må beskytte ham.  Du kan ikke bruke alle spillerne hele tiden.

 

 

Den nye manageren til Portsmouth, Alain Perrin, hadde ikke noe problem med å innrømme at alle tre poengene gikk til riktig lag:  - Kampen ble like tøff som vi forventet, siden Liverpool er et sterkt lag.  Vi gjorde en del små veil i første omgang, men spillerne viste god innsats.  Vår keeper gjorde noen gode redninger, men Liverpool trengte poengene like mye som oss og de kom hit for å vinne.  De var sterkere enn oss.