Fornøyde managere

Både Rafael Benitez og Jose Mourinho var fornøyd med resultatet på Stamford Bridge, men Rafa tror The Kop kan avgjøre. Dietmar Hamann kan bli klar til returkamp.

Etter tre strake tap mot Chelsea, hindret Liverpool et nytt nederlag i London.  0-0 gjør at semifinalen balanserer på en knivegg før kampen på Anfield førstkommende tirsdag.  Dessverre fikk Xabi Alonso sitt tredje gule kort, og må sone suspensjon i returkampen, men Steven Gerrard antydet etter kampen at Dietmar Hamann kunne ha en mulighet til å bli klar om en snau uke.

 

Rafael Benitez var godt fornøyd med sitt lags innsats, og spanjolen håper en klassisk E-Cup kveld foran et fullsatt Anfield kan svinge pendelen i rød favør om seks dager:  - Totalt sett var det en god kamp fra vår side, og spillerne fulgte den strategi som var lagt.  I 1.omgang fikk Chelsea litt for mye rom mellom vår 16-meter og midtstreken, men det fikk vi rettet på og i 2.omgang hadde vi bedre kontroll.

 

- 0-0 er et godt resultat, og vi vet nøyaktig hva vi må gjøre nå.  Vi må vinne på Anfield.  Vi har alltid en mulighet til å vinne med våre fans i ryggen, og laget har alltid tro på seg selv.  Det var synd med kortet til Xabi Alonso, men han spiller i en posisjon hvor vi har flere alternativer.

 

Hjemmelagets sjef, José Mourinho, sa seg også tilfreds med resultatet, og tror at man vil score og avgjøre i Liverpool:  - I Champions League er 0-0 hjemme et godt resultat.  Vi fikk flere sjanser enn hva jeg trodde vi ville få på forhånd, men vi greide ikke å utnytte dem.  Jeg er veldig selvsikker foran returen, da vi kan score i Liverpool, og det vil bli en vanskelig kamp for dem.  99% av Liverpools fans vil tro at deres lag er i finalen, men vi er i en god posisjon nå.

 

- Dette var ingen fantastisk kamp, men en god fotballkamp hvor begge lag kan være stolte av sin innsats.  Det vil bli en flott stemning i returen, og jeg har fortsatt tro på avansement.