Første kamp for Carson

Scott Carson spiller på et ungt reservelaget mot Birmingham i kveld. Stephane Henchoz gir Celtic svar i morgen. Craig Bellamy linket til Anfield.

Debut for Scott

Mest oppmerksomhet vil knytte seg til Scott Carson, når reservene i kveld endelig får en kamp igjen.  Den unge keeperen ble som kjent hentet fra Leeds for noen dager siden.  Vladimir Smicer spiller ikke, til tross for at han ble nevnt som aktuelt for comeback etter sin langvarige kneskade, og en får håpe at tsjekkeren kan være på plass i lørdagens reservemøte med Aston Villa.

Liverpools lag:  Carson; Otsemobor, Raven, Whitbread, Warnock; Potter, Welsh, Mannix, Foy; Smyth, Mellor.  Reserver:  Luzi, O’Donnell, Guthrie, J.Smith, Wilkie.

 

Stephane nærmer seg Celtic Park

Stephane Henchoz har nå fått et konkret tilbud fra Celtic vedrørende overgang.  Ifølge agenten til sveitseren vil spilleren gi et svar i løpet av morgendagen.  Liverpools midtstopper er ikke med i klubbens videre planer, og er blitt bedt om å finne seg en ny klubb.  Ranger, Bolton og Southampton har også vært nevnt i forbindelse med 30-åringen, men Celtic synes å være en klar favoritt i øyeblikket.  Transfervinduet lukkes natt til førstkommende tirsdag.

 

Spekulasjoner om Bellamy

Ifølge tabloidavisen Daily Mirror er Liverpool interessert i å prøve å sikre seg Craig Bellamy på billigsalg, før transfervinduet lukkes ved enden av denne måneden.  Den kontroversielle angriperen har hatt en krangel med Graeme Souness i full offentlighet, og hans fremtid i Newcastle synes svært usikkert.